Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA PJEVAČICA

Sjećate li se Bebi Dol? Sinoć je bila u Zagrebu i nitko je nije prepoznao!

Bebi Dol
Foto: screenshot
1/6
06.11.2018.
u 12:01

Bebi Dol je u 80-ima imala hitove poput „Rudi“, „Baby love“, „Mustafa“, „Inš-Alah“ i mnogim drugima. S Massimom je bila u vezi, a snimili su i duet „Sunce sja, trava miriše“.

Pjevačica Dragana Šarić (56), poznatija kao Bebi Dol, u bivšoj je Jugoslaviji bila jedna od najekscentričnijih, ali i najpopularnijih pjevačica. Za nju se u Hrvatskoj dugo nije čulo, stoga je mnogi nisu ni prepoznali kada se sinoć pojavila u Zagrebu na koncertu obitelji Dedić-Novak i Hadžimanov-Veletanlić, u KD Vatroslava Lisinskog. 

Bebi Dol pojavila se u društvu prijatelja i frizera Zorana Ćumure, a na koncert je došla jer je štovateljica glazbe srpske jazz-pjevačice Bisere Veletanlić. 

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Podsjetimo, Bebi Dol je u 80-ima imala hitove poput  "Rudi", "Baby love", "Mustafa", "Inš-Alah" i mnoge druge. S Massimom je bila u vezi, a snimili su i duet  "Sunce sja, trava miriše". Pjevačica je 1991. bila i posljednja predstavnica Jugoslavije na Eurosongu. S pjesmom "Brazil" završila je na pretposljednjem mjestu. 

Posljednjih godina praktički živi od reality showova budući da se pojavila u čak sedam showova u Srbiji, poput "Zadruge" i "Farme".

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar comandante
comandante
12:26 06.11.2018.

jeli ona na slici lijevo ili desno?

DU
Deleted user
12:17 06.11.2018.

Ova izgleda kao da radi u večernjem.

Avatar taqa
taqa
12:47 06.11.2018.

Massimo se nije oporavio od nje do dana današnjeg. Zato je pun tikova zbog trauma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije