Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u Londonu

Sjajna Zrinka Cvitešić nominirana za debitanta godine na West Endu

Zrinka Cvitešić
Pixsell
17.08.2013.
u 20:00

Kad su je nazvali producenti iz Engleske, Zrinka je mislila da se mora vratiti jer je na godišnjem. Obradovala se kad je čula za nominaciju

Naša Zrinka Cvitešić jedna je od devet nominiranih glumica za nagradu debitant godine na londonskom West Endu. Čini se da je ulogom djevojke u mjuziklu “Once”, još jednom oduševila publiku.

– Ponosimo se Zrinkom. Čuo sam se s njom čim je saznala za nominaciju. Zvali su je producenti iz Engleske. Mislila je da je zovu da se mora vratiti jer je trenutačno na godišnjem odmoru. Ni sama ne zna puno detalja – rekao nam je glumac Marinko Leš, Zrinkin prijatelj iz djetinjstva.

Kazališna nagrada West End Frame osmišljena je lani, a u dva tjedna, koliko traje glasovanje, publika može glasovati za svog favorita. Tako se na stranici westendframe.com, do 29. kolovoza može glasovati za devet nominiranih debitanata, među kojima je i Zrinka Cvitešić. Glumica već nekoliko mjeseci živi u Londonu gdje je na audiciji dobila glavnu žensku ulogu u mjuziklu. Već na premijeri u travnju pohvalili su je kritičari ali i Jennifer Lopez s kojom je Zrinka u lipnju bila gošća u showu komičara Grahama Nortona.

Snimka nastupa u kojem su izveli svoju točku “Falling Slowly” iz mjuzikla osvanula je na YouTubeu te oduševila po tko zna koji put. Čak je i kritičar uglednog lista “The Guardian” napisao da nitko ne ostaje ravnodušan kada Zrinka Cvitešić i Declan Bennett zapjevaju “Falling Slowly”.

– Jedva čekam da vidim tu predstavu – rekla je Jennifer Lopez kad ih je čula.

>>Zrinka Cvitešić oduševila J.Lo u showu Grahama Nortona

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije