Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veza pred prekidom

Siroti Liam: Zaručnika Miley Cyrus nikad nije bilo više sram

Liam Hemsworth, Miley Cyrus
PA/PIXSELL
30.08.2013.
u 11:01

Miley Cyrus i dalje je glavna tema stranih showbiz rubrika. Ovog puta svi pišu o reakciji njezina dečka Liama.

Miley Cyrus i dalje je glavna tema stranih showbiz rubrika. Čini se kako je mlada pjevačica svojim nastupom na dodjeli VMA nagrada postigla ono što je htjela, jer ima neprocjenjivu medijsku pažnju.

No, pozornost ne odgovara Liamu Hemsworthu, jednom od najpoželjnijih holivudskih glumaca. Prema pisanju portala Radar Online, Liam je prestravljen njezinim nastupom i fotografijama.

– Liamu je zaista stalo do Miley, ali njezin novi izgled i stav nisu ono u što se zaljubio. Njezin nastup ga je šokirao i nikad ga nije bilo više sram. On ne vidi ništa seksi u takvim nastupima, izjavio je prijatelj glumca. Par već neko vrijeme ima problema u vezi, a svojim stavom Miley ne pridonosi njihovom rješenju. – Liam neće još dugo ovako, dosadilo mu je biti njezina dadilja, zaključio je izvor.

>>Miley Cyrus i Justin Bieber napravili pjesmu o njenoj guzi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije