Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ga prepoznali

Sir Paula McCartneyja prolaznici zamijenili za uličnog svirača

paul mccartney macca
Press Association/PIXSELL
08.02.2013.
u 09:46

Vozeći se ulicama New Orleansa legendarni Beatles je stao, izašao iz automobila i pridružio se sviračima koji su pjevali pjesme Beatlesa. Uz pratnju zapjevao je “A Hard Day’s Night”, ali nitko od prolaznika nije ga prepoznao.

Legendarni Beatles Sir Paul McCartney doživio je trenutak anonimnosti.

Vozeći se ulicama New Orleansa stao je, izašao iz automobila i pridružio se sviračima koji su pjevali pjesme Beatlesa. Uz pratnju zapjevao je “A Hard Day’s Night”, ali nitko od prolaznika nije ga prepoznao niti se zaustavio.

– Dugo su ga ignorirali! Na ulicama je puno svirača. Odjednom je netko shvatio i počeo vikati da je to Paul. Otpjevao nam je još nekoliko pjesama – ispričao je prolaznik Robert Senft za Daily Mirror.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije