Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi u hrvatsku

Sir Elton John stiže u srpnju 2011. u Arenu Zagreb!

elton john
Reuters/Pixsell
16.12.2010.
u 21:09

Jedinstveni Elton jedan je od najuspješnijih britanskih pop-glazbenika s 400 milijuna prodanih albuma.

Točno dvije godine nakon što je brojnu publiku u pulskoj Areni digao na noge, glazbena ikona Sir Elton John opet dolazi u Hrvatsku. Koncertni spektakl ekscentričnog Britanca i njegova benda u organizaciji Lupe Promotion dogodit će se 11. srpnja 2011. u zagrebačkoj Areni. Ulaznice za koncert u prodaju ću biti već od 20. prosinca, a ograničen broj od njih deset tisuća moći će se kupiti na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 330 do 700 kuna.

Neumorni 63-godišnji kantautor čija karijera traje već četiri desetljeća bio je oduševljen Hrvatskom, ali i publikom koja ga je u srpnju 2009. nagradila ovacijama i nekoliko puta pozvala na bis. Jedinstveni Elton jedan je od najuspješnijih britanskih pop-glazbenika s 400 milijuna prodanih albuma, a njegova karijera intrigantnija je i zanimljivija od one poročnog Keitha Richardsa koji je njene najsočnije detalje nedavno ukoričio.

Naime, Elton je i sam otvoreno progovorio o svojim porocima, pretjeranoj rastrošnosti i dugogodišnjoj ovisnosti koja ga je zamalo stajala života. No niti jedan pad jedinstvenog vojvodu nije spriječio da se održi na glazbenom prijestolju na kojem se šepuri s 46 objavljenih albuma, pet nagrada Grammy, Oscarom za filmsku glazbu i brojnim hitovima poput "Candle in the Wind" koji su otišli u glazbenu vječnost.

Komentara 29

JA
jalnus
00:08 17.12.2010.

A kud ce peder nego medju svoje?

PR
prodigy
00:01 17.12.2010.

Kako znaš, jebote. Ali svejedno ima pola hrvatske pedera.

MA
malitrn
03:42 17.12.2010.

bbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije