Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temperamentni pjevač

Siniša Vuco priveden zbog 'pijane' vožnje i vrijeđanja policajaca

vuco
Grgur Žučko/Pixsell
16.05.2013.
u 09:56

Vuco se vozio Dubrovačkom ulicom u Splitu te je zaustavljen zbog rutinske kontrole

Siniša Vuco imao je u srijedu uzbudljivo jutro. Naime, zaustavljen je nešto prije tri sata ujutro u Dubrovačkoj ulici u Splitu, piše dalmacijanews. Ispostavilo se da je pjevač vozio pod utjecajem alkohola.

Izdan mu je obvezni prekršajni nalog, no nije sve na tome ostalo. Vuco nije mogao "ostati dužan" te je izvrijeđao policajce pa su ga priveli zbog remećenja reda i mira i vrijeđanja službenih osoba. Pustili su ga da se otrijezni pa su ga oko 11 sati ujutro odveli na Prekršajni sud u Splitu.

>>I to je kampanja: Tomasović i Vuco Splićanima dijelili pršut!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije