Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi reper

Sin Willa Smitha priznao zašto nosi suknje

Jaden Smith
Foto: Instagram
1/8
08.07.2016.
u 11:45

Za vlastiti modni brend MSFTS Republic planira nositi još suknji, u nadi da za koju godinu djecu u školama neće udarati ili zadirkivati zbog odjeće

Sin glumca Willa Smitha, reper Jaden Smith (18) otkrio je da nosi suknje jer se bori protiv spolnih stereotipa. Nada se da će u budućnosti djeca moći nositi što žele, a da ih se ne zlostavlja. 

Početkom godine glumac je sudjelovao u kampanji ženske odjeće za marku Louis Vuitton, a u sklopu koje je odjenuo suknju, kako javlja Independent.

"Trebate vjerovati u sebe. Svijet će mi suditi štogod odabrao i zato me nije briga", odgovorio je Jaden na pitanje otkud mu samopouzdanje. 

Za vlastiti modni brend MSFTS Republic planira nositi još suknji, u nadi da za koju godinu djecu u školama neće udarati ili zadirkivati zbog odjeće.

"Preuzeo sam ovaj teret tako da kasnije moja djeca i iduće generacije znaju da stvari koje su jednom bile neprihvatljive, sada nisu takve", priznao je mladi reper.

 

A photo posted by Jaden Smith (@christiaingrey) on

 

>> Willow Smith ima deset zmija u sobi, s nekima i spava!

Komentara 8

Avatar Ohjooj
Ohjooj
13:24 08.07.2016.

Mali ima previše novaca i boli ga neka stvar za djecu koju udaraju i zadirkuju. Ma daj!

Avatar George Bailey
George Bailey
12:39 08.07.2016.

Nije bolest sve što boli.

CR
Cruise
12:06 08.07.2016.

e wille moj dobar si glumac al ti odgoj djece nije jaca strana..mali nije normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije