Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio na Twitteru

Sin Warrena Beattyja priznao da je transeksualac i gay

'Actors Warren Beatty and his wife Annette Bening arrive at the 16th Annual Critic\'s Choice Movie Awards presented by the Broadcast Film Critics Association at The Hollywood Palladium in Los Angeles,
'Hubert Boesl/DPA/Pixsell'
12.01.2012.
u 21:00

Dvadesetogodišnji Stephan je rođen kao djevojka koja je prije dvije godine promijenila spol.

Sin glumačkog para Warrena Beattyja i Annette Benning 20-godišnji Stephan priznao je na Twitteru da ima dečka. Da priča bude još zanimljivija, Stephan je rođen kao djevojka koja je prije dvije godine promijenila spol. Svoju su tadašnju kći Kathleen podržali u tome i slavni roditelji. Glumica A. Benning veliki je borac za prava homoseksualaca.

Na nedavnoj obiteljskoj večeri u jednom talijanskom restoranu poznati glumac je posebno nazdravio Stephanu rekavši kako je jako ponosan na njega.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
11:39 13.01.2012.

dečko mu zezne a on napred muze, mozda to i nije lose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije