Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA NA MORU

Sin slavnog rockera oduševljen našom zemljom: 'Ja sam sada Hrvat'

Jacob Bon Jovi
Foto: Instagram
1/4
27.06.2019.
u 21:23

Jake je u tri sata od objave fotografije dobio skoro pet tisuća lajkova i puno pozitivnih komentara. Jedna njegova pratiteljica pokazala je zanimljivu razinu neznanja o našoj zemlji, budući da je napisala kako Jake ima pratitelja kao što Hrvatska ima stanovnika.

Slavni rocker Jon Bon Jovi s obitelji uživa u Hrvatskoj, a njegov sin Jacob (17) toliko je oduševljen našim otocima da je uz fotografiju snimljenu na Hvaru napisao: "Ja sam sada Hrvat". 

Jake je u tri sata od objave fotografije dobio skoro pet tisuća lajkova i puno pozitivnih komentara. Jedna njegova pratiteljica pokazala je zanimljivu razinu neznanja o našoj zemlji, budući da je napisala kako Jake ima pratitelja kao što Hrvatska ima stanovnika. Jake, ipak nije toliko popularan i nema 4 milijuna pratitelja nego nešto manje od 25 tisuća. 

Foto: Instagram Asos

Podsjetimo, frontmen grupe Bon Jovi  plovi Jadranskim morem na svojoj 60-metarskoj jahti "Rarity" u društvu supruge Dorothee Hurley i sinova Jacoba i Romea. 

Ključne riječi

Komentara 37

PI
pinkec
22:14 27.06.2019.

Svi normalni ljudi, cijene i uživaju u divnoj Lijepoj Našoj sa divnim i vrijednim ljudima, krasnom klimom, zdravom hranom, vinom i vodom! Mnogi koji su dosli iz svijeta, zaljubili su se u zemlju, ljude i ostali!

PR
prajdali100
22:26 27.06.2019.

Mnogi više cijene Nas i Našu zemlju nego što Mi sami poštujemo sebe i ovu Bogom danu zemlju.Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što.

ZR
Ze Roberto u
21:49 27.06.2019.

Hvala Bogu da i to još netko smije izjaviti....inače ,ako pitaš drugove iz partije, svi smo mi građani....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije