Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacija

Sin Lepe Brene imao je 160 kilograma, nakon rigoroznih dijeta i jedne odluke prepolovio se

Foto: Instagram screenshot
1/6
24.07.2019.
u 22:00

Viktor Živojinović, sin estradne umjetnice Lepe Brene, u poslijednjih godinu dana uspio je skinuti veliki broj suvišnih kilograma.

Rigorozne dijete, planovi prehrane i vježbanje. Sve je to pomoglo Viktoru Živojinoviću, sinu Lepe Brene, da u poslijednjih godinu dana izgubi čak 50 kilograma. Ipak, proces mršavljenja odlučio je zaključiti jednim plastičnim zahvatom, piše Kurir.

Težio je 160 kilograma, a u skidanju viška istih pomogla mu je liposukcija kojoj se nedavno podvrgnuo. Rezultati kojeg su davali vježbanje i promjena prehrane su bili odlični, ali je želio skinuti masne naslage s trbuha koje su se najteže topile.

Zbog toga se, kako piše ovaj srpski medij, odlučio na liposukciju. Zahvaljujući njoj, poboljšao je oblik tijela i kirurg u njegovom slučaju nije imao puno posla jer je u pitanju bila blaga korekcija. Međutim, da se Viktor na to odlučio ranije, s puno kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi ju lako podnio.

Na svom Instagramu redovito je objavljivao napredak u svom mršavljenju, ali je priznao da nije u potpunosti zadovoljan svojom transformacijom.

- Nisam točno odredio koliko bih još kilograma trebao izgubiti, ali deset najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići imaju dobru formu. Dobivam komplimente otkad sam smršavio 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje - kaže on.

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar MADO
MADO
22:19 24.07.2019.

Zašto mislite da ikoga u Hrvatskoj zanima Brena i njen sin ?!!

SA
samoborka
22:41 24.07.2019.

Hvala Vecernji sto sudjelujete na dnevnoj bazi u stvaranju obavijestene, kulturne, civilizirane i napredne Hrvatske obasipajuci nas clancima o bitnim i uspjesnim osobama iz zemalja srednje i zapadne Europe koje nam svojim primjerom mogu biti uzor i smjer u kojem kao drustvo i drzava zelimo ici.

DU
Deleted user
22:44 24.07.2019.

Karleušu ste zaboravili, a i Šabanovoj udovici već dugo ništa nismo čuli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije