Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaycee Chan dočekao presudu

Sin kung-fu zvijezde završio u zatvoru

Jaycee Chan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.01.2015.
u 14:50

Zbog zlouporabe droge Jaycee Chan osuđen je na šest mjeseci zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 2100 kuna

Sin holivudskog glumca  Jackieja Chana, 32-godišnji Jaycee, završio je iza rešetaka zbog zlouporabe droge.

Iako su mu prijetile 3 godine zatvora, Jaycee je osuđen na šest mjeseci i novčanu kaznu u iznosu od 2100 kuna, piše Guardian.

Mlađi Chan uhićen je u kolovozu zbog pružanja utočišta narkomanima i nelegalnog posjedovanja 100 grama marihuane. Tužitelji su na sudu naveli da je Chan u svom domu organizirao druženje na kojem su uz njega još dvojica muškaraca pušila marihuanu. -Prekršio sam zakon i moram biti kažnjen. Kad izađem iz zatvora više neću ponoviti istu grešku jer ne želim ponovo iznevjeriti svoje prijatelje i obitelj- izjavio je Chan pred sudom.

Slavni holivudski glumac nije krio tugu nakon što su njegova sina Jayceea krajem kolovoza priveli zbog zlouporabe droge. - Vrlo sam ljut i šokiran. Kao javnoj osobi, jako me sram. Kao ocu, srce mi je slomljeno. Nadam se da će svi mladi naučiti lekciju iz ovoga i ostati što dalje od droge - izjavio je tada Jackie Chan.

>>Sin Jackieja Chana uhićen zbog droge: Postao sam najgori mogući primjer

>>Dosta mu je pucnjave, Jackie Chan želi biti azijski Robert De Niro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije