Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niže uspjehe

Sin Gojka Šuška osvojio dva Porina

vatra
Foto: Facebook
1/4
28.06.2014.
u 13:13

Tomislav Šušak, sin pokojnog Gojka Šuška, sinoć je osvojio Porina u kategoriji najboljeg aranžmana na pjesmi Pavela "Čuvaj me"

Tomislav Šušak, sin pokojnog Gojka Šuška, sinoć je osvojio Porina u kategoriji najboljeg aranžmana na pjesmi Pavela "Čuvaj me".

Šušak, nekadašnji basist "Kinokluba", sinoć je osvojio još jednog Porina, kao dio postave virovitičke grupe "Vatra". Naime, "Vatra" je svoj album "VT" osvojila Porina u kategoriji najbolji alternativni album.

Ovo je i za Vatru drugi Porin, dok je za Šuška to treći put da je nagrađen hrvatskom diskografskom nagradom. Naime, njegov bivši bend Kino klub 2011. osvojio je Porina za najboljeg novog izvođača.

>>A Porina za hit godine osvojio je - Thompson!

 

Komentara 17

Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:54 28.06.2014.

To je tako, jabuka ne pada daleko od stabla. Postoje oni koji znaju i oni koji ne znaju. Čestitke Tomislavu.

QQ
qqriqrac
16:45 28.06.2014.

Čestitke Tomislavu!

LI
libero
15:19 28.06.2014.

Otac mu je bio odličan picupek , zar nije i on...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije