Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raul Vejzović

FOTO Sin Bojane Gregorić Vejzović podsjeća na Joška Gvardiola: Nosi masku kao on i igra nogomet

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/28
18.01.2024.
u 11:50

Glumica Bojana Gregorić Vejzović pokazala je svog 17-godišnjeg sina Raula kako igra nogomet, a sve je podsjetio na Joška Gvardiola zbog ovog detalja.

Kazališna, filmska i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog, ali i poslovnog života. Glumica je na društvenoj mreži podijelila fotografiju sina Raula kojeg zapravo i nemamo priliku često vidjeti pa se tako zgodna glumica pohvalila njegovim nedavnim uspjehom. – Pogodi tko – napisala je ispod objave na Instagramu, a na fotografiji vidimo njezina sina kako igra za NK Rudeš. Mnoge je podsjetio na Joška Gvardiola s maskom na licu. 

"Raul Vejzović, sljedeći Ronaldo", "Buduća velika zvijezda", samo su neki od komentara ispod objave, a mnogi mladom sportašu predviđaju blistavu budućnost. Ako se prisjetimo, Bojana je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem, a s kojim ima sina Raula i kći Zoe. Svoje nasljednike pokušava skrivati od očiju javnosti, ali ipak je odlučila pokazati svog tinejdžera te ga je pokazala kako brije bradu električnim aparatom.

"Vrijeme leti, kako kaže Balašević. Ali to mu je manir...", napisala je glumica ispod fotografije sa 17-godišnjim sinom, a njezini pratitelji u komentarima su se složili da je izrastao u zgodnog mladića. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Foto: Instagram


Bojana je u ožujku prošle godine svom sinu čestitala 17. rođendan i objavila emotivnu objavu na svojem Instagramu.

"Ovaj mrljavi dječak danas ima 17. Ponosna sam na mnoge stvari u životu, ali ništa nije bolje od toga što sam tvoja mama!" iskrena je Bojana.

Podsjetimo, Bojana je nedavno čestitala godišnjicu suprugu Enesu Vejzoviću uz njihovu fotografiju iz mladosti, a u tom trenutku je glumica imala 34 godine.

"18 godina... braka, tu izgledamo kao da nam je 18... No ja sam imala 34, Enes 29 i tada je svirao Cubismo", napisala je glumica. 

 

VIDEO: Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Komentara 4

Avatar Castro
Castro
12:33 18.01.2024.

Raul Vejzovic.!! Vjerujem da i u Spanjolskoj ima Hrvoje Sanchez, Stjepan Rodrigez, Zeljko Hernandez, Jurica Diaz-Lopez... Raule, zelim ti uspjesnu karijeru. Petrinjska, prvi kat, soba 11...malo ces cekati al nema veze.

PR
prajdali100
15:23 18.01.2024.

Nekako je simpatičnije Raul nego Šahbaz Vejzović.Sretno sa karijerom.

LI
LittleMe
18:15 18.01.2024.

Cruz Raul Castillo Vejzović 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije