Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalili joj u stan

Simoni ukrali parfeme, torbe i obuću vrijedne 700.000 kuna

simona (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
01.07.2010.
u 11:01

– Zlo mi je od svega, jako sam potresena – rekla nam je uzrujana starleta koja je sretna barem što se kći Gabi, s kojom živi, trenutačno nalazi u Sloveniji.

Simoni Šajn (26) provaljeno je u stan u Ulici Dragutina Golika u naselju Voltino između srijede u 17 i četvrtka u 3 sata. Nepoznati lopov obio je bravu na vratima te iz stana ukrao parfeme, kožne torbe, obuću, nakit... Vrijednost ukradenih predmeta procjenjuje se na 700 tisuća kuna.

– Zlo mi je od svega, jako sam potresena – rekla nam je uzrujana starleta koja je sretna barem što se kći Gabi, s kojom živi, trenutačno nalazi u Sloveniji.

U razdoblju dok su lopovi pustošili njezin stan, Simonu su fotoreporteri snimili u Bogovićevoj na “Best shopping nightu”.

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
16:45 01.07.2010.

A meni je bilo zlo od vas i vašeg bivšeg muža.

OB
-obrisani-
22:43 01.07.2010.

ma lažeš ,garant

OB
-obrisani-
20:35 01.07.2010.

Ma to je njoj njen Ante provalio u stan i pokrao...Duguje mu novac,a posto on jadnik nist nema..(.bankrot je) ...Dosao je makar na ovakav nacin do nesto novca... Cudno ,u zadnje vrjeme nest malo o njem pisu... (

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije