Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Show za pamćenje

Simona poznaje Antinu djevojku jer mu je još ljetos bila ljubavnica

simona
Filip Brala/Pixsell
06.11.2009.
u 20:05

Hoće li za Novu godinu doista pjevati u Beogradu Simona nije ni potvrdila ni zanijekala, ali sa sigurnošću je još jednom rekla da nema novog dečka i da je do kraja života odlučila ostati sama s kćeri Gabicom.

Ni Marija i Davorka u svojoj večerašnjoj emisiji "IN Magazin by Bijele udovice“ nisu uspjele nagovoriti Simonu Gotovac da ostane u braku sa suprugom Antom. Simonica im je u gostima otkrila da je Antinu novu djevojku Petru upoznala još ljetos jer mu je već tada bila ljubavnica.

Hoće li za Novu godinu doista pjevati u Beogradu Simona nije ni potvrdila ni zanijekala, ali sa sigurnošću je još jednom rekla da nema novog dečka i da je do kraja života odlučila ostati sama s kćeri Gabicom. Tvrdi da živi na "normalnoj nozi" kao i uvijek i da je kultne "škampiće" s kojima se Ante volio razmetati, jela svega četiri puta u životu. Zarađuje svojim gažama, a pohvalila se i da je razvod od Ante u tijeku te da će se uskoro zvati Simona Ištvanović.

Komentara 4

DO
dovla
08:51 07.11.2009.

coca košta a kreteni koji podržavaju gotovce to plaćaju

DO
doktorica
09:26 07.11.2009.

Od čega će živjeti,cura bez škole i obrazovanja,valjda ne misli da će uvijek moći ići na \"gaže\":

MA
maticzel
20:58 06.11.2009.

A sta je tu toliko bitno,molicu?Je li i ona predsjednicki kandidat?Zar nam nisu dovoljne one dvije tri muzare?Ma dajte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije