Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Šime Sušić: Djevojku sam osvojio buzarom od škampa

Šime Sušić (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell, Nova TV
1/3
07.05.2011.
u 21:00

Favorit kulinarskog showa Nove TV priznaje da najviše cijeni komentare Tomislava Gretića kojeg naziva – enciklopedijom

Jedan od favorita MasterChefa, 24-godišnji Šime Sušić posljednjih se nekoliko emisija pokazao kao pravi maher. Iako je apsolvent geografije i povijesti, priznaje da bi se mogao zamisliti i u poziciji šefa kuhinje. Ipak, simpatični Zagrepčanin svjestan je da bi trebao prakse u pravoj kuhinji da bi donio odluku.Specijalist za ribu i plodove mora otkrio nam je da i njegovi najmiliji najradije uživaju kada im priprema tu hranu.

– Mama najviše voli moj crni rižoto i riblju juhu, a kad sam djevojci prvi put kuhao, oduševio sam je buzarom od škampa – priznao je Šime i nastavio: – Više kuham za ekipu nego za djevojke. Svi uglavnom žele nešto morsko jer to inače manje jedu. Šime kaže da mu u showu najteže idu recepti u kojim je dobar, jer onda svi previše očekuju od njega, pa “puca” pod pritiskom. S druge strane namirnice s kojima se prvi put susreo – odlično spravi. Iako favorita baš i nema, smatra da su u kuhanju najkompetentniji Vedran i Srđana.

– U ovom showu ne mora pobijediti najbolji. Treba imati i sreće. Nije nužno da to bude najbolji kuhar od nas – iskren je Šime. Kad je o žiriju riječ, svačija mu kritika dobro dođe, no ipak mišljenje Tomislava Gretića za njega je najvažnije. – Iz pozicije kuhara manje ozbiljno shvaćam Radovanove komentare, ne mogu nikad shvatiti što hoće reći. Tomovo mišljenje mi je najvažnije jer čovjek jednostavno zna. Vidi se da uživa u tome što radi i da je enciklopedija.

Što god ga pitaš, na sve ima odgovor. Zbog toga mislim da je njega i najteže impresionirati – rekao je Šime i dodao da želja za pobjedom njegovih kolega raste kako se show približava kraju, ali i kako neki to ipak dobro skrivaju.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Goblin01
02:25 08.05.2011.

Šime... simpatični Zagrepčanin, khm... Usput, a što je to: buzarom od škampa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije