Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađujuća poruka

Popularni Silente šokirao vojsku fanova i objavio raspad

silente
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
08.07.2016.
u 12:35

Tibor Karamehmedović: Zbog svoje trenutačne nemogućnosti da dam išta umjetnički vrijedno na pozornici i izvan nje, odstupam od Silentea

Megahit grupa Silente danas je objavila da otkazuje sve koncerte i medijska pojavljivanja, a njihov frontmen Tibor Karamehmedović "odstupa" iz grupe.

"Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutačne nemogućnosti da dam išta umjetnički vrijedno na pozornici i izvan nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi otkazani su do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju", stoji u poruci Tibora Karamehmedovića koja je objavljena na stranici na Facebooku grupe Silente. 

Grupa je također objavila da će stati dok ne postanu "ljudi kakve ovaj bend zaslužuje".

"Baš ste uzletjeli, svi su vas zavoljeli, a vi se raspadate. Velika šteta. O.K. ako je potrebna pauza ili odmor, ali stvarno šteta da sada odustanete kada ste do tu došli. :/ Buraz i ja znamo svaku vašu pjesmu, bili ste pravi dašak svježeg vjetra. Nadam se da ćete riješiti to što imate", napisala je u komentarima na tu objavu jedna obožavateljica benda. 

 

>> Bivša stjuardesa sasvim je slučajno 'sletjela' u grupu Silente

Komentara 17

GR
grodar
13:49 08.07.2016.

Vojska fanova? Ahahahahahaha

Avatar ShuPac
ShuPac
13:46 08.07.2016.

jedna od boljih vijesti u posljednjih 10-ak dana

MA
marjanko
13:59 08.07.2016.

stvarno su onak bili dosadni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije