Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dame iz visokog društva

Sienna Miller, Pippa Middleton i Jemima Khan modno osvještene i na komemoraciji

sienna
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/14
13.03.2014.
u 19:05

Vodeće ličnosti političkog i zabavnog svijeta u Velikoj Britaniji pojavili su se na komemoraciji za Davida Frosta...

Vodeće ličnosti političkog i zabavnog svijeta u Velikoj Britaniji pojavili su se na komemoraciji za Davida Frosta. Oko dvije tisuće gostiju pojavilo se na komemoraciji novinaru, voditelju i piscu koji je preminuo u kolovozu 2013. U sviti slavnih koji su odlučili odati počast engleskoj legendi bili su i princ Charles sa suprugom Camillom te Sarah Ferguson sa kćerkom Beatrice.

Pažnju je plijenila i zgodna Pippa Middleton, kao i glumac Michael Keaton. Zablistale su, ipak, Sienna Miller, Jemima Khan i Lara Stone, koja je na komemoraciju stigla u društvu supruga Davida Walliams.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Evo zašto je njena stražnjica zasjenila kraljevsko vjenčanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije