Naslovnica Showbiz Zvijezde

Shrvani Mustafa Nadarević oprostio se od voljene supruge

Nakon terapija, bolest se ponovno vraćala. Krajem prošle godine Slavica je krenula na tretmane bioenergetičaru Zdenku Domančiću, a velika potpora bio joj je 69-godišnji suprug Mustafa Nadarević.
13. lipnja 2012. u 18:04 9 komentara 18054 prikaza
Mustafa Nadarević
Foto: arhiva VL

Brinite se za mojeg Muju, bile su zadnje riječi slovenske scenografkinje i kostimografkinje Slavice Radović Nadarević u posljednjem razgovoru s prijateljicama. One su je posjetile u njezinu stanu u Ljubljani, u kojem je i umrla 7. lipnja.

Njezin suprug, Mustafa Nadarević, shrvani doajen, oprostio se od svoje ljubavi, koja je umrla u 48. godini, na skromnoj obiteljskoj ceremoniji u Sloveniji. Slavica se više od 10 godina hrabro borila s rakom dojke.

Nakon terapija, bolest se ponovno vraćala. Krajem prošle godine krenula je na tretmane bioenergetičaru Zdenku Domančiću, a velika potpora bio joj je 69-godišnji suprug Mustafa Nadarević. Početkom travnja Slavici su dijagnosticirali metastaze na jetri.

Nekoliko tjedana poslije, na svoj rođendan 25. travnja, vjenčala se s Nadarevićem s kojim je dvadeset godina bila u vezi. Zbog posla živjeli su na relaciji Zagreb – Ljubljana.

O privatnom životu Mustafa je rijetko govorio, a tada bi isticao kako ga je ona oplemenila. Prve dane nakon njezina odlaska nije mogao biti sam. U subotu je s prijateljima posjetio jedan zagrebački restoran. Bio je tih, snužden, sjedio za stolom vidno iscrpljen.

– U ovakvim je trenucima najgore biti sam. Dobro je da je s prijateljima. Samoća kuće, sve što podsjeća na nju, dotuklo bi ga – rekao je jedan od prijatelja.

Iako okružen njihovom pažnjom, Nadarević ni tamo nije našao mira. Izašao je, sjeo na stube i dugo s nekim razgovarao na telefon. Pričao je o njoj.

– Bila je to divna, nježna ljubav. Mujo je tek sa Slavicom našao mir – kažu prijatelji.

Elipso

 • Avatar bolix
  bolix:

  Što god bi čovjek rekao bilo bi deplasirano zato samo mogu izraziti iskrenu sućut Mustafi.

 • fellix1601:

  Privatni život javnih osoba nije bitan , kad je recimo u pitanju glamac kao što je Mustafa. Bitno je da je ono što radi nenadmašno i vrhunsko. iskrena sućut !!

 • HBM:

  Našem velikom glumcu, dragom Muji-Mujici, iskrena sućut.