Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji i prijatelji se opraštaju

Nova potresna poruka neutješne udovice Siniše Mihajlovića, citirala je moćne riječi svog voljenog Mihe

Foto: Instagram
1/5
21.12.2022.
u 12:00

Njegova supruga Arianna ne može se pomiriti s njegovom smrću, pa mu posvećuje mnogobrojne objave na društvenim mrežama u kojima se prisjeća pokojnog nogometaša. Podršku joj pružaju brojni pratitelji i poznati, a mnoge je inspirirala posljednjom objavom. Naime, na društvenim mrežama objavila je Sinišinu fotografiju uz njegov citat.

Proslavljeni nogometaš Siniša Mihajlović sahranjen je u Rimu nakon što je u 54. godini izgubio bitku s teškom bolešću. Njegova supruga Arianna ne može se pomiriti s njegovom smrću, pa mu posvećuje mnogobrojne objave na društvenim mrežama u kojima se prisjeća pokojnog nogometaša. Podršku joj pružaju brojni pratitelji i poznati, a mnoge je inspirirala posljednjom objavom. Naime, na društvenim mrežama objavila je Sinišinu fotografiju uz njegov citat. 

"Važno je da ne budemo žalosni i da nikada ne izgubimo volju za životom i borbom" stoji u objavi njegove supruge koja je uz to dodala i emotikon srca. 

 

Inače, Rapaccioni Mihajlović se javila odmah nakon sprovoda i dirnula mnoge. 

"Hvala svima na podršci i brižnosti u ovim bolnim trenucima" stoji u objavi na Instagramu uz koju je dodala i fotografiju sa Sinišom.  Neutješna Arianna objavu na društvenim mrežama posvetila je voljenom suprugu kojeg je prerano izgubila odmah nakon njegove smrti.  

"Ljubavi, obećala sam ti... Ne brini, ja ću se pobrinuti za njih. Oni su naše najveće remek-djelo. Nikad te nećemo prestati voljeti", napisala je Arianna uz obiteljsku fotografiju. 

Siniša i Arianna Rapaccioni Mihajlović, inače bivša talijanska voditeljica, u braku su bili 26 godina, a zajedno imaju dvije kćeri - Virginiju i Viktoriju te tri sina - Miroslava, Dušana i Nikolasa.  Nogometaš je oduvijek isticao da se u svoju Ariannu zaljubio na prvi pogled, ali i javno joj je zahvaljivao što je s njim prošla najteže trenutke u životu. 

Mihajlovićeva kći  Victoria napisala je i knjigu o svom ocu. Riječ je o knjizi koja je izašla pod nazivom 'Siniša moj otac', a u njoj je opisala teške obiteljske trenutke.  "12. srpnja 2019. godine, odmah nakon večere. Neću zaboraviti taj datum dok sam živa. Mamin telefon zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog. On objašnjava da je napravio neke testove, ne rekavši nam prethodno ništa, jer je imao čudnu groznicu i osjećao se umorno. Dakle, podsjećam - govorimo o mom ocu. O čovjeku koji je prije toga igrao nogomet, veselio se, trčao, trenirao s ekipom, šutirao i nikada nije stajao na jednom mjestu. A to sve nije radio prije puno godina, već samo tri dana prije tih prokletih simptoma", isječak je iz knjige koji je Victoria objavila na Instagramu. 

"Stižu vijesti. Bilo je kao da sam već sve to znala. Povlačim se, gledam obitelj, život svih nas prestaje. Ne čujem ništa, ni ne doživljavam te riječi: bolest, leukemija, liječenje, posjeti, bolnica, press-konferencija... Ne čujem ništa. Razbijam sve što mi dođe pod ruku, vrištim, ali unatoč tome kao da nisam pustila glasa. Vrištim u tišini koliko mi je teško. Osjećam kiselinu u želucu, kao da ću povratiti. Luda sam od bola. Mama odluči nazvati tatu. Ne znam kako, ali oni uspiju zaustaviti moj bijes. Uzimam telefon, lijem beskrajne suze i samo kažem: 'Tata, volim te.' On mi samo odgovora: 'Volim te, a sada te molim da budeš jaka kao i tvoj tata'", opisala je Mihajlović kako se osjećala prije tri godine. 

Podsjetimo, tužnu vijest o smrti trenera objavila je njegova obitelj, koja se oglasila emotivnim priopćenjem za javnost: "Njegova supruga Arianna, s djecom i obitelji u tuzi priopćavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredni profesionalac, dostupan i dobar prema svima hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se liječnicima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, s ljubavlju i poštovanjem", napisali su pa dodali: "Siniša će uvijek ostati s nama, živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio", stoji u priopćenju.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

Komentara 6

Avatar Moodleen
Moodleen
15:29 21.12.2022.

U ijitrah amas anzafort anvog.

PA
partibrejkersi
13:37 21.12.2022.

O majko moja, opet. Ajmo samo istinu. Lik je srpski igrac koji je podrzavao razaranje i srpsku agresiju na njegov rodni grad i domovinu i iako ga je rodila Hrvatica. Dakle, moral nikakav. Spokoj mu dusi i prestanite vise o njemu.

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
12:19 21.12.2022.

I vi i Miha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije