Naslovnica Showbiz TV

Kreće nova sezona - U žaru šopinga po Splićanke jurila hitna

Natjecateljice će sve učiniti za pobjedu, pa čak i preozbiljno shvaćati zadatke. Jednoj je tako pružena liječnička pomoć
02. rujna 2015. u 20:00 1 komentara 3267 prikaza
shopping kraljica
Foto: RTL televizija

Shopping kraljica, popularna lifestyle emisija RTL televizije, počet će u novoj sezoni 7. rujna. Ružičasti kombi s logom Shopping kraljice napustio je Zagrebačku županiju i zaputio se u Split, a poznato je da su Splićanke na glasu kao modno osviještene žene.

U novoj sezoni vidjet ćemo puno novosti, ali se i uvjeriti kako će natjecateljice napraviti sve za pobjedu, pa čak i preozbiljno shvaćati zadatke. Jednoj je natjecateljici tako nakon teškog zadatka morala biti pružena liječnička pomoć. Nezgodu je imao i ružičasti kombi kojeg je već prvi dan snimanja podignuo "pauk".

– Veselim se novoj sezoni Shopping kraljice i nadam se da ću otkriti neke nove skrivene modne talente i napokon nekoj natjecateljici dodijeliti svoju prvu desetku! – otkrio je modni stilist Borut Mihalić. A kako je „Shopping kraljica" jedan od najgledanijih sadržaja na malim ekranima u svim zemljama u kojima se prikazuje, tako je i interes gledateljica da sudjeluju u emisiji sve veći. Prijave zato i dalje traju.

>>Stara koka i masna juha u negledljivoj RTL-ovoj "Shopping kraljici"

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?