Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U troje sa žigolom

Sharon Stone, Sofia Vergara i John Torturro u vrućem trojcu

sofia vergara
Foto: PR FOTO
1/11
29.04.2014.
u 09:20

Sharon Stone, Sofia Vergara, Woody Allen, Vanessa Paradis glumačka je postava filma 'U troje sa žigolom' kojeg od 8. svibnja 2014. možete pogledati u kinima Cineplex Centar Kaptol...

Sharon Stone, Sofia Vergara, Woody Allen, Vanessa Paradis glumačka je postava filma 'U troje sa žigolom' kojeg od 8. svibnja 2014. možete pogledati u kinima Cineplex Centar Kaptol. Koliko duhovit, toliko i potresan, peti film Johna Torturra priča je o ljudskoj beskrajnoj i nikada zadovoljavajućoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav. Uz fenomenalnu glumačku postavu dobar provod je zagarantiran. Fioravante (John Torturro) se na prijedlog prijatelja Murraya (Woody Allen) počinje baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživljava nešto čemu se uopće nije nadao.

Ideja za ovaj pothvat javlja se kada mu njegova dermatologinja dr. Parker (Sharon Stone) predlaže da sudjeluje u 'trojci' s njom i njenom prelijepom prijateljicom Selimom (Sofia Vergara). Borba sa skorašnjim zatvaranjem vlastite knjižare natjerala je i Murraya da razmisli o financijskom potencijalu ove ponude i uplitanjem svog prijatelja Fioravantea u taj dogovor. Iako Fioravante u početku oklijeva da postane Murrayeva 'dama lakog morala', ipak shvaća da mu je novac potreban, te da ima i gorih načina da se zaradi za život od toga da zadovolji dvije prelijepe žene. Ne sumnjamo da nas očekuje prava filmska poslastica.

Foto: PR FOTO

>>Bujna glumica pokazala da i ona može biti elegantna na crvenom tepihu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije