Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBROJ FORMI

Sharon Stone se u 57. godini posve razodjenula za magazin Harper's Bazaar

Sharon Stone
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
16.08.2015.
u 13:04

Prije “Sirovih strasti” često su joj govorili da nije dovoljno seksi za glavne uloge

Sa skidanjem pred filmskim kamerama glumica Sharone Stone nikada nije imala problema, a da je i u 57. godini u odličnoj tjelesnoj formi, kao što je bila i prije 23 godine kada je snimala “Sirove strasti”, pokazala je u novom broju Harper’s Bazaar za koji se razodjenula.

– Da sam vjerovala kako biti seksi znači biti ono što sam ja bila u “Sirovim strastima”, onda bismo svi danas imali težak dan – izjavila je Stone u intervjuu i prisjetila se kako su joj prije “Sirovih strasti” često govorili da nije dovoljno seksi za glavne uloge.

Neustrašiva Sharon oduševila je svoje fanove. No, nije zadivila samo tjelesnim izgledom, nego i iskrenim opisom zdravstvenih problema koje je imala tijekom života. 

U razgovoru je otkrila kako je umalo izgubila život prije 15 godina kada je zadobila oštećenje mozga. Tada je tek nakon tri dana otišla u bolnicu, te odmah po dolasku izgubila svijest.

Tada je umalo izgubila mogućnost govora. Pretrpjela je moždani udar, koji se produbio u 9-dnevno unutarnje krvarenje. Morali su joj ugraditi 22 platinaste zavojnice u mozgu kako bi zaustavili kraverenje.

>> Sharon Stone: Guza mi je kao sir, nije mi se dalo ići u teretanu

Komentara 9

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:23 16.08.2015.

Zena je za svoje godine savrsena i mogu joj pozavidjet puno mladje takozvane zvijezde

Avatar AligatorXO
AligatorXO
15:03 16.08.2015.

Privlačnija je ona od hrpe umišljenih balavica.

Avatar Lutkica
Lutkica
15:05 16.08.2015.

pokoja borica na licu samo joj daje veću toplinu i šarm, u "Sirovim strastima" je bila presavršena i hladna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije