Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskusna zavodnica

Sharon Stone bacila oko na Gerarda Butlera?

sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.12.2013.
u 17:40

Sharon Stone prava je zavodnica. U svojim 50-ima zaljubila se navodno u Gerarda Butlera, poznatog škotskog zavodnika.

Sharon Stone prava je zavodnica. U svojim 50-ima zaljubila se navodno u Gerarda Butlera, poznatog škotskog zavodnika. Prema pisanju magazina National Enquirer, Sharon ga stalno pokušava sresti, te izlazi na događaje na kojima bi on mogao biti. - Sharon se jako zaljubila u Gerarda, povlači sv veze da bi ga uvukla u svoju zavodničku mrežu piše magazin.

Navodno su viđeni kako se na jednom tulumu drže za ruke, a Gerard je rekao kako mu je upravo njezina slavna scena iz 'Sirovih strasti' najseksi ikad. Unatoč svemu, Sharon s Gerardom navodno ne želi biti u vezi, već samo flert i prijateljstvo s povlasticama sa zgodnim glumcem. Oko na Gerarda navodno je bacila još davnih dana.

>>FOTO Sharon Stone na setu sa svojim 27-godišnjim dečkom
 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:26 16.12.2013.

smotat će ona njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije