Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodan par

Pokazali da je njihova ljubav jača nego ikada

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
21.03.2014.
u 16:38

Gerard Pique dao je potporu svojoj partnerici Shakiri na promociji novog albuma u Barceloni

Iako je jedan od najvećih derbija prve španjolske nogometne lige, onaj između Barcelone i Real Madrida pred vratima, nogometaš Gerard Pique bio je potpuno miran pojavivši se uz Shakiru, na promociji njezina novog albuma u Barceloni.

Slavna Kolumbijka objavila je svoj 10. album jednostavnog naziva Shakira, dva dana uoči važne utakmice njezina partnera.

Zgodan par, koji ima 15-mjesečnog sina Milana, pokazao se ponovno kao uigran tandem. Dok je proteklih mjeseci Shakira vjerno bodrila Piquea s tribina, pjevačica je u nedavnim intervjuima otkrila kako Gerard ima mnogo utjecaja na njenu karijeru.

Štoviše, uvjetovao joj je da se više ne smije pojavljivati u videospotovima s drugim muškarcima, no to je izrodilo seksepilnu suradnju s Rihannom.

Volim što štiti svoj teritorij i što me cijeni. Dopušta samo jednoj osobi da dotakne moje bedro, a to je Rihanna – ispričala je Shakira.

>>Pique joj ne dopušta da snima spotove s drugim muškarcima

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije