Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holivudska senzacija

Shailene Woodley: Gluma je samo moj hobi i luđačka strast

Shailene
Foto: Pixsell
15.06.2014.
u 11:00

Planetarnu slavu stekla je ulogom heroine u tinejdžerskom kinohitu “Različita”, a od jučer je na velikim platnima gledamo u dirljivoj drami “Krive su zvijezde”, priči o dvoje tinejdžera koji se upoznaju i zaljube na grupi potpore oboljelima od raka.

U glumački biznis upala sam slučajno. Nikad nisam težila tome da postanem glumica. Jednostavno se dogodilo i preraslo u luđačku strast, kreativni “ispušni ventil”. Ali ne znači mi ništa više. Gluma je moj hobi i jedan od načina na koji se izražavam kao umjetnica. Onog dana kada mi postane posao, prestat ću glumiti – priča 22-godišnja američka glumica Shailene Woodley, trenutno najveća mlada glumačka senzacija u Hollywoodu. Planetarnu slavu stekla je ulogom heroine u tinejdžerskom kinohitu “Različita”, a od jučer je na velikim platnima gledamo u dirljivoj drami “Krive su zvijezde”, priči o dvoje tinejdžera koji se upoznaju i zaljube na grupi potpore oboljelima od raka.

Kad je kao djevojčica ušla u svijet zabave, roditelji su joj dali tri pravila kojih se morala držati: da ostane ista osoba, da se zabavlja i da ima dobre ocjene u školi. Nije ih razočarala te je uz svoj najdraži hobi završila i studij dizajna interijera u New Yorku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije