Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj Bollywooda

Drugi najbogatiji glumac na svijetu snima u Dubrovniku!

bollywood
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
16.03.2015.
u 21:10

Iako njegovo ime možda na našem području nije toliko poznato, svakako ga vrijedi zapamtiti jer riječ je o najvećoj indijskoj zvijezdi i drugom najplaćenijem glumcu na svijetu

Bajkoviti Dubrovnik već se dokazao kao savršen set za brojne svjetske serije, a od danas se u središtu grada snima indijski film “Fan”, u kojem glavnu ulogu ima Shahrukh Khan.

Jednostavan i ugodan

Iako njegovo ime možda na našem području nije toliko poznato, svakako ga vrijedi zapamtiti jer riječ je o najvećoj indijskoj zvijezdi i drugom najplaćenijem glumcu na svijetu. Njegova zarada procjenjuje se na nevjerojatne četiri milijarde kuna, a ispred njega na listi je samo Jerry Seinfeld s još nevjerojatnijih 5,7 milijardi kuna zarade. Unatoč silnom bogatstvu i statusu megazvijezde, Khan za devetodnevno snimanje u Dubrovniku nije imao nikakvih posebnih zahtjeva. Iz naše produkcijske kuće Formula Film, koja surađuje s indijskim producentima, kažu da je Khan izrazito miran, ugodan i jednostavan te da s njim nije nikakav problem surađivati.

Los Angeles Times proglasio ga je najvećom svjetskom glumačkom zvijezdom zbog milijardu obožavatelja koje ima na azijskom području. Glumačku karijeru 50-godišnjak počeo je krajem 80-ih, a debitirao je u Bollywoodu 1992. u filmu “Deewana”. Nakon toga samo je nizao uloge, debljao svoj bankovni račun, ali i bogatio police nagradama. Među ostalim, vlasnik je čak 14 kipića Filmfare Awardsa, najprestižnije indijske filmske nagrade.

Novac na sve strane

Osim glumom, Khan se bavi i produkcijom, radi kao TV voditelj, a suvlasnik je i kriket-kluba. Novac, doslovno, grabi na sve strane pa tako nastupa na vjenčanjima, njegovi su javni istupi marketinški savršeno razrađeni, a azijski mediji tvrde kako je začetnik ideje da glumci dobivaju postotak od zarade filma.

Khan je već 24 godine u braku s producenticom i dizajnericom interijera Gauri, s kojom ima troje djece, kćer Suhanu te sinove Aryana i Abrama, kojeg im je prije dvije godine rodila surogat-majka.

>>Strani novinari sladili se delicijama iz Igre prijestolja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije