Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u paklu droge

Seymour Hoffman završio na odvikavanju od heroina!

Seymour Hoffman
DPA/PIXSELL
31.05.2013.
u 15:12

Hoffman je 'čist' bio 23 godine, no prije godinu dana ponovno se navukao na heroin te je nedavno sam otišao u centar za odvikavanje

Philip Seymour Hoffman priznao je kako je nedavno morao ići na odvikavanje zbog uzimanja tableta i heroina. S ovisnošću o drogama već se borio i čini se da je opet ušao u pakao droge.

Naime, \'čist\' je bio 23 godine, no prije godinu dana ponovno se navukao na heroin. Rekao je kako je počeo s uzimanjem tableta, no onda je završio na heroinu, piše Sky News.

Budući da je primijetio kako bi mogao izgubiti kontrolu nad svojim životom, sam se prijavio u centar za odvikavanje.

Iz centra je izašao prije tjedan dana nakon što je ondje proveo deset dana u izolaciji te se već vratio i na posao.

>> Blake: Ja sam Amy Winehouse upoznao s heroinom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije