Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u prvom redu revije

Severinu je sinoć 'boljelo' jedino što je štikle morala zamijeniti balerinkama

severina i druge
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/10
27.03.2014.
u 10:14

– Moje misli večeras su samo s Aleksandrom – kazala je čim je ušla u 5. paviljon Zagrebačkog velesajma na reviju Aleks Dojčinović

Čini se kako je Severinu sinoć boljelo jedino to što je štikle morala zamijeniti balerinkama.

– Neobično mi je. Nikad nisam znala zašto sam kupovala balerinke, sad znam, sa smijehom nam je priznala nakon revije Aleksandre Dojčinović koja je sinoć u Zagrebu otvorila 16. Perwoll Fashion.hr. Štikle je zamijenila niskim cipelicama zbog operacije noge.

S posebno ukrašenim štakama, baš kao i na dodjeli Večernjakove ruže, omiljena pjevačica sinoć je bila glavna zvijezda.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Bio je iza nje velik dan. Sudskom odlukom pripalo joj je skrbništvo nad sinčićem Aleksandrom i alimentacija od 15.000 kuna (na visinu iznosa će se žaliti, op.a.) no jedino o čemu je htjela razgovarati bila je – moda.

– Moje misli večeras su samo s Aleksandrom (Dojčinović, op.a.), kazala je čim je ušla u 5. paviljon Zagrebačkog velesajma i zaustavljala sva pitanja oko politike ili sudske presude.

Uvijek je važna ideja. Bez obzira je li to moda, pjesme, koncerti.

Nježno ružičasta čipkana haljina s Aleksinim potpisom stajala joj je kao salivena dok je strpljivo i suvereno na štakama s istim potpisom pozirala s obožavateljima koji su htjeli uloviti barem jedan selfie s popularnom pjevačicom.

Poznata kao obožavateljica domaće mode, ali i kao kolekcionarka poznatih svjetskih dizajnera, priupitali smo je za budućnost našeg dizajna.

– Uvijek je važna ideja. Bez obzira je li to moda, pjesme, koncerti..

Mislim da mi imamo jako dobre dizajnere, a Aleks je to pokazala večeras. Sretna sam što sam surađivala s dizajnerima koji imaju i talente i volje i želje. Naravno, bilo divno kad bi se u njih moglo ulagati kao u neke druge grane gospodarstva. Ali u ovim vremenima možda je to pretjerano za očekivati, smatra Severina.

Međutim, izuzetno mi je drago kad netko samostalno napravi reviju kao što je to napravila Aleksandra ili bilo koji domaći dizajner. Ona je dokazala da se to može i u ovim vremenima.

I dok je Severina sinoć imala priliku odjenuti haljinu koju smo vidjeli i na pisti, brojne su druge dame posegnule u svoje ormare i izvadile haljine s Lei Lou potpisom. Aleksandri, zaista, reklama ne treba, a najveći uspjeh, kazala nam je nakon revije, vidi u tome što njezin rad prepoznaju žene svih dobi, zanimanja i oblika. Od Severine do djevojke iz susjedstva.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

– Ovom kolekcijom vratila sam se svojim počecima, ali i pokazala zrelost, kazala nam je Aleksandra. Posebno je ponosna što joj se u kolekciji nije dogodio "loš komad".

– Sretna sam jer obično se u kolekciji dogodi da postoji najlošija haljina. Ovog puta svi su komadi jednako važni, kazala nam je Aleks demonstrirajući umijeće u prekrasnom bijelom kompletu: suknji i topu od recikliranog materijala.

I bivša misica Lejla Filipović obožavateljica je Aleksandrina dizajna, a i sama često dobiva epitete najbolje odjevene Hrvatice. Kako joj to uspijeva?

– Stil se može i naučiti, a dođe i s godinama. Malo se inspiriraš, ukradeš ideju, priznala nam je lijepa Lejla odjevena u crnu čipkanu haljinu A. Dojčinović. Za crno se odlučila i glumica Marija Borić koja u svom ormaru ima Lei Lou komade koje ne može ni izbrojiti.

Svaka njezina revija je oda ženi. Meni je to prekrasno, kazala je Marija.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

>>Sutkinja donijela odluku o skrbništvu nad malim Aleksandrom

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
13:09 27.03.2014.

koja sprdačina seljačina iz prvih redova...

MO
moskito
10:33 27.03.2014.

Izgled, Fuj ! Moral totalna nula, Fuj, ! Garderoba, Fuj ! Musika, Fuj !

IZ
Izbirljiv
12:20 27.03.2014.

Da se i moje komentare na vecernjem toliko cita bio bi popularan i lijep:-) :-) :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije