Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NOVAC ULOŽEN U SJEĆANJA'

Severinu i Igora zabavljao legendarni glumac s pjesmom iz hit filma

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/4
11.02.2017.
u 16:37

Mića je na oduševljenje prisutnih zapjevao "Za Beograd" iz popularnog filma, a Severina je video podijelila na Instagramu i vrlo brzo zaradila 50 tisuća likeova i puno komentara svojih pratitelja,

Severina i Igor Kojić su se nakon posjeta Igotovoj sestri u Americi vratili u Beograd i dobro se zabavili u kavani. "Novac potrošen u kafani je novac uložen u sjećanja", citirala je Severina poznatog pjevača Tomu Zdravkovića ispod fotografije na Instagramu na kojoj su Igor i ona s prijateljima.

Uz Igora i nju, u društvu su bili i Sevin svekar Dragan Kojić Keba, Haris Džinović, ali i Miodrag Kostić zvani Lepi Mića, glumac koji je s bratom glumio i pjevao 1980. u kultnom filmu Slobodana Šijana "Ko to tamo peva".

Mića je na oduševljenje prisutnih zapjevao "Za Beograd" iz popularnog filma, a Severina je video podijelila na Instagramu i vrlo brzo zaradila 50 tisuća likeova i puno komentara svojih pratitelja, kojima je bilo drago nakon puno vremena vidjeti glumca i pjevača iz omiljenog filma.

>>Obožavatelji ljubomorni na Severinu, u LA-u se fotkala s ovim legendarnim glumcem

>>Obožavatelji hvale novi Severinin hit: Pogađa ravno u srce, to je tvoja najljepša balada

Komentara 4

RI
rikavac
18:22 11.02.2017.

Evo opet Severine nije bilo dva dana o njoj nista. Sad ocekujemo clanak o Maji Suput veceras ili sutra.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
18:27 11.02.2017.

malo vesti iz regiona da VL popuni kvotu za danasnji dan............

ST
stimo
18:59 11.02.2017.

imam osecaj da je ona vecinski vlasnik vl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije