Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovna pjevačica

Severina zapalila Kvarner Fest: Publiku zabavljala u pripijenom korzetu

severina
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/10
16.05.2015.
u 14:25

Splitska pjevačica zabavlja je publiku u izazovnom izdanju.

Treća večer Kvarner Festa bila je rezervirana za nastup Severine i Belfast Fooda. Splitska pjevačica zabavlja je publiku svojim najvećim hitovima u izazovnom izdanju.

Za njen outfit pobrinula se dizajnerica Matija Vujica u čijem je korzetu pjevačica pokazala svoje zavidno tijelo. Korzet je dodatno upotpunila mrežastim čarapama, a njeno seksepilno izdanje obožavateljima je oduzimalo dah. 

Večer prije Severine, na Kvarner Festu nastupio je član žirija 'X Factora' Željko Joksimović, a nakon atraktivne Splićanke riječku publiku zabavljat će nagrađivani glazbenik Ivan Zak

>>Nakon njega nije dugo trebalo da i Severina učini isto!

>>Dok svi bruje o njenoj vezi, Severina uživa i pozira

Komentara 3

SA
santos008
14:59 16.05.2015.

Domaci teren.

RI
rikavac
19:18 16.05.2015.

Gdje ti je svekar Dragan Kojic Keba mogla si njega zvat da odrzi koncert stobom.Ako ne snimis duet sa njim razocarat ces me.

ME
melinda
11:26 18.05.2015.

Bravo kraljice ti si ponos Hrvatske i zato te voli cijela Hrvatska kao i ogromna vecina iz regiona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije