Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 'plesu sa zvijezdama'

Severina zablistala u hit haljini koju je nosila prije 11 godina, a koju je odjenula i Tamara Loos

Zagreb: Severina na promociji knjige Dimitrija Popovića
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
28.04.2023.
u 10:20

Naime, prozirnu haljinu koju je prije 11 godina prva nosila pjevačica Severina, nedavno je odjenula voditeljica 'Plesa sa zvijezdama' Tamara Loos, a sada je opet viđena na crvenom tepihu i to opet na tijelu Severine Vučković koja je nedavno proslavila 51. rođendan i u njoj izgleda senzacionalno.

Hit haljina naše dizajnerice Matije Vuice o kojoj već neko vrijeme bruji cijela Hrvatska ponovno se našla u fokusu javnosti. Naime, prozirnu haljinu koju je prije 11 godina prva nosila pjevačica Severina, nedavno je odjenula voditeljica 'Plesa sa zvijezdama' Tamara Loos, a sada je opet viđena na crvenom tepihu i to opet na tijelu Severine Vučković koja je nedavno proslavila 51. rođendan i u njoj izgleda senzacionalno.  

Foto: Instagram

Nova voditeljica emisije 'Ples sa zvijezdama' Tamara Loos (36) u emisiji koja se prikazivala krajem ožujka svojom je haljinom gledatelje, publiku i žiri ostavila bez daha. Prozirna haljina dostojna crvenog tepiha rad je naše poznate dizajnerice Matije Vuice, a svi ljubitelji mode i Matijinog rada haljinu su već sigurno primijetili i ranije i to ni manje ni više nego na Severini. 

"Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala, i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao sa Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Loos odoljeti. Nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij Plesa sa zvijezdama. P.S. prozračit ćemo još neke... valja reciklirati", napisala je Matija Vuica na svom Instagramu uz fotografiju Tamare Loos u glamuroznoj, ali i seksepilnoj crnoj haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

 

Ispod objave odmah su se nanizali komentari poznatih Hrvatica, a javila se i sama Severina. "Najljepša haljina ikad", poručila je splitska pjevačica. "Kad je haljina vrhunska nema rok trajanja", komentirala je Minea. "Odmah sam je prepoznala.Najljepša ", dodala je Adriana Ćaleta Car, inače supruga nogometaša Duje Čalete Cara koja također obožava Matijin dizajn. 

VIDEO Let 3 krenuo je zlatnim traktorom put Liverpoola, vrijeme je za show!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mustafa2
mustafa2
11:19 28.04.2023.

dajte nesto i od kerleuse i sanje milanovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije