Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽBE ZA UCJENU

Severina unatoč napadima vesela na koncertu u Makarskoj

severina (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
10.08.2013.
u 19:48

Prema izvorima “Naših novina”, Popović je nedavno ponudio Severini da joj otplati kredit od 800.000 eura, koliko se ona zadužila u banci, ali navodno je ona odbila

Dok se Severinin bivši partner i otac njezina djeteta Milan Popović s njom javno obračunava, ona s osmijehom na licu odrađuje zakazane koncerte. U petak navečer nastupila je u makarskom klubu Petar Pan, a već sutra pjeva u Budvi. Optužbe Milana Popovića da mu ne da vidjeti malenog Aleksandra te da nije govorila istinu o njihovoj vezi, koja je prema njegovim riječima trajala samo šest mjeseci, nisu je poljuljale. Dapače, bila je odlično raspoložena.

– Maestro, dosta tužnih pjesama, ovo je bila posljednja, večeras sviramo samo vesele – uzviknula je Severina nakon izvođenja balade \"Virujen u te\".

A napadi na našu pjevačicu nastavljaju se. Srpski mediji prenose kako je ona svog bivšeg partnera ucjenjivala posljednje dvije godine. Prema izvorima beogradskog lista \"Naše novine\", Popović je nedavno ponudio Severini da joj otplati kredit od 800.000 eura, koliko se ona zadužila u banci, ali navodno je ona odbila njegovu ponudu. Tamo se također iznosi da je odbila i Popovićevu ponudu da mjesečno daje 10.000 eura za dijete i da mu plaća školovanje.

\"Prava istina je da su njih dvoje prekinuli i prije nego što je Severina znala da je trudna, ali kada je čuo da će postati otac, Milan nije htio pobjeći od obveza. O Severini je vodio računa i tijekom trudnoće. Nosio joj je hranu po njenoj želji u bolnicu i trudio se da joj u svemu ugodi\", citiran je neimenovani \"dobro upućeni izvor\" koji je dao izjavu za \"Naše novine\".

>> Severina na udaru: \'Emotivno i materijalno ucjenjivala Milana\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije