Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna pjevačica

Severina u uskoj čipkastoj haljinici najavila turneju

Severina (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/8
19.03.2013.
u 17:33

Severina je u Rijeci najavila prvi koncert turneje 'Dobrodošao u klub' koji će se održati u dvorani Mladosti. Na konferenciju za medije došla u uskoj crnoj haljinici koja pokazuje njezinu zavidnu figuru

Ključne riječi

Komentara 13

GM
glede mede
19:25 19.03.2013.

blago nasem stanju duha kada nam je Severina, udarna vjest.... ....malo, malo pa se udala, pa se rastala pa se sastala, mogu si misliti, kako se zenama koje uporno, obitelj grade zeludac, grci gledajuci sve to..grci gledajuci sve to..

Avatar morski covik 1
morski covik 1
20:24 19.03.2013.

Seve... Neces u Arenu. U Arenu ne moze bas svatko... No pasaran Baby!!! Pozdrav iz Pule!!! Perkovicu to vazi i za tebe.

OB
-obrisani-
18:57 20.03.2013.

Ne može se od nje pobjeći,definitivno ne.Kad mislite da ste uspjeli,evo njje iz zasjede.Kad otvori te čvalje i počne razvlačiti,ubi bože .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije