Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova turneja

Severina: U sinovu čast veljaču zovem aleksandrovo

Severina predstavljanje turneje i spota portal (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
22.02.2013.
u 17:50

Zakopčana do grla, u kaputiću nježno ružičaste boje, kakve je voljela nositi Jackie Kennedy, Severina je najavila svoju turneju “Dobro došao u klub 2013.” i promovirala spot za istoimenu pjesmu.

Zakopčana do grla, u kaputiću nježno ružičaste boje, kakve je voljela nositi Jackie Kennedy, Severina je najavila svoju turneju “Dobro došao u klub 2013.” i promovirala spot za istoimenu pjesmu.

– Najvažnije mi je da publika koja dođe na koncerte ode kući puna ljubavi i da lijepo sanja – rekla je Seve.

Turneju će 23. ožujka početi u Rijeci, nakon toga 30. ožujka pjevat će publici u Beogradu, a 13. travnja u Skopju. U zagrebačkoj Areni nastupa 11. svibnja i u Ljubljanu dolazi 30. svibnja, a datumi za nastup u Podgorici i Sarajevu bit će naknadno objavljeni.

– Cilj nam je turneju završiti u kolovozu u pulskoj Areni – otkrila je Severina. Za ovu turneju okupila je stručnjake koji su surađivali sa svjetski poznatim glazbenicima. Kostimografiju tako potpisuje Marko Mitanovski, koji je imao prilike surađivati i surađuje s Beyonce, Lady Gagom, Skunk Anansie, Katie Melua, Sophie Elis...

– Lakše ću napraviti kostime za Severinu nego za Beyonce, trebat će mi manje materijala za područje oko bokova – našalio se Mitanovski. Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro bit će Sevina plesna pratnja na koncertima, a pjevačica je rekla kako je malo preplašena što se tiče plesa jer strahuje da neće moći držati korak s plesačima.

Dobro raspoložena, svom timu koji će je pratiti na turneji podijelila je i medalje.

– Sve nas za ovim stolom povezuje ljubav, emocija i hrabrost u vezi s ovim što radimo – rekla je.

Svoje uzvanike Splićanka je počastila tortama, i to u povodu aleksandrova.

– Ovaj sam mjesec nazvala aleksandrovo zbog rođendana mog sina, a u ovom mjesecu slavim i rođendane meni dragih Tomice Petrovića i Edwina Softić – kaže Seve.

>>Pogledajte Severinin spot za pjesmu "Dobrodošao u klub"

>>Opširnije na blogu SeveFanCluba

Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
18:29 22.02.2013.

nek se zove karađorđevo....

SE
sestrićna
19:26 22.02.2013.

naslednik ace u nu2

CA
cavecanem
18:21 22.02.2013.

a ja mislio februar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije