Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA NA PROSLAVI ROĐENDANA POPULARNOG SRBIJANSKOG TABLOIDA

Severina u Beogradu dobila dres kapetana srbijanske reprezentacije

Severina
Kristina Štedul Fabac/Večernji list
16.10.2009.
u 13:46

- Je li to neka provokacija zbog toga što se mi nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo - kroz šalu je pitala Severina koja je za slavljenika donijela i tortu koju ipak nije kušala jer je alergična na mlijeko.

Uredništvo srbijanskog tabloida “Alo!” ostalo je ugodno iznenađeno kada se na vratima njihove redakcije pojavila Severina koja im je došla čestitati drugu godišnjicu objavljivanja. Pjevačici koja se u Beogradu priprema za koncert 17. listopada tom su prilikom darovali dres kapetana srbijanske nogometne reprezentacije Dejana Stankovića.

- Je li to neka provokacija zbog toga što se mi nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo – kroz šalu je pitala Severina koja je za slavljenika donijela i tortu koju ipak nije kušala jer je alergična na mlijeko. Svojim dolaskom željela je zahvaliti urednicima popularnoga srbijanskog časopisa što joj posvećuju puno mjesta na svojim stranicama.

U trenutku kad je ušla u redakciju, na velikom ekranu bila je prikazana naslovnica tabloida u pripremi na kojoj je bila uvećana Severinina stražnjica što je zvijezda komentirala riječima: “Nekako mi je poznata ova pozadina.”

Novi broj časopisa “Alo!” piše kako će na prvom Severininu koncertu u glavnome gradu Srbije, koji pjevačica najavljuje kao veliki spektakl, kao gošća nastupiti i velika srbijanska zvijezda Nataša Bekvalac što Severina uredništvu nije željela potvrditi rekavši samo: “Dođite na koncert pa ćete vidjeti.”

Uz Natašu, u beogradskoj Areni Severini bi se na pozornici trebali pridružiti i Goran Bregović, Jelena Rozga i Petar Grašo.

Ključne riječi

Komentara 29

OB
-obrisani-
14:31 16.10.2009.

Severina je smece!

OB
-obrisani-
14:38 16.10.2009.

Severina je najsexsipilnija pevačica koju je hrvatska ikada imala , a to što gotivi Srbijance najviše ždere tupsonove ustaše !

OB
-obrisani-
14:12 16.10.2009.

Radije bih zveknuo Josipu i Terezu nego Severinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije