Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višednevna zabava

Severina sutra otvara Porcijunkulovo u Čakovcu

severina
Foto: PR FOTO
29.07.2014.
u 12:00

Sutra će prisutne zabavljati Severina, 31. srpnja nastupa Zvonko Bogdan, 1. kolovoza Plavi orkestar, 2. kolovoza Tomislav Bralić i klapa Intrade, a 3. kolovoza Massimo.

Severina će sutra nastupati u Čakovcu na otvorenju manifestacije Porcijunkulovo.

Porcijunkulovo ove godine obara sve rekorde - očekuje se više od 150 000 posjetitelja, svoj dolazak potvrdilo je i oko 200 izlagača, a posebno veseli dolazak izlagača iz Mađarske i Slovenije, kroz cijeli središnji dio Čakovca ovih je dana postavljeno oko 1000 šarenih kišobrana, najavljene su konjičke igre, husarske alke, proizvest će se najveća Međimurska štrukla s tikvama i makom u rasponu od 100 metara.

Foto: Promo

Sutra će prisutne zabavljati Severina, 31. srpnja nastupa Zvonko Bogdan, 1. kolovoza Plavi orkestar, 2. kolovoza Tomislav Bralić i klapa Intrade, a 3. kolovoza Massimo.

>>Severina u utegnutoj haljini: Presretna sam što me ljudi vole i što je ljubav obostrana

Komentara 1

ME
melinda
16:56 29.07.2014.

Mislim da ce severina napraviti haos u cakovcu uostalom gdje god se pojavi svi bi da je vide i da joj se dive.nazalost ona je usamljena u hrvatskoj jer nema konkurenciju i steta za nasu domovinu jer nas samo seve predstavlja u pozitivnome svijetlu u svijetui zato je cijela hrvatska uz severinu...Jos jednom bravo seve nastavi nas uveseljavati svojom pjesmom i pozitivnom energijom koju siris gdje god se pojavis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije