Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Severina s Maldiva: Milan mi je rekao “Volim te više od aviona”

Severina (1)
Foto: Copyright VL
1/8
15.01.2011.
u 20:30

Umjesto na neko mondeno središte, zaljubljeni se par skrio na otočić na kojem se prepušta moru i romantici

– Istina je, na Maldivima smo. Što nam je lipo ovdje, kao u raju smo! Uživam kao nikad u životu – priznala nam je najveća domaća zvijezda Severina Vučković i tako potvrdila jučerašnje otkriće Večernjeg lista da se najpoznatiji zaljubljeni par Balkana nalazi na otočju u Indijskom oceanu.

Nenaseljen otok ljubavi

Na arhipelag ukrašen kokosovim palmama s blistavim bijelim plažama i tirkiznim lagunama, što Maldive i čini najpopularnijim turističkim odredištem na svijetu, 38-godišnja splitska pjevačica uputila se sa sedam godina starijim dečkom Milanom Popovićem još 5. siječnja. Iz Beograda su se zrakoplovom uputili u Malé, glavni grad otočja, odakle su prevezeni na otočić Reethi Rah, gdje su smješteni posljednjih deset dana. Umjesto Pariz, Miami, Cipar,.. mjesta za koje su mediji (na)gađali da je siječanjsko odredište golupčića, Severina i Milan odabrali su čarobni nenaseljen otočić koji je, otkako je otvoren za turiste u rujnu 2006., prvi na listi omiljenih svjetskoj društvenoj kremi.

Mjesec dana zajedno

Daleko od očiju javnosti i nezapamćene medijske gladi, pogotovo naših istočnih susjeda, svakodnevno uživaju kao mala djeca na bajkovitom pijesku rajske plaže na Reethi Rahu. Od paparazza nimalo ne strahuju jer na otok mogu doći samo gosti s rezerviranim smještajem i to službenim prijevozom.

Djelić siječanjske maldivske idile pokušala nam je dočarati i Severina, a ništa manje slatkih riječi i hvalospjeva nije imala i za svoju novu ljubav, markantnog Milana Popovića. Zvučala je presretno, upravo onako kako to zvuče ludo zaljubljene djevojčice.

– Ma, puno mi je lip, dobar i pametan. Izgleda kao da ima 33 godine. A tek kako dobro svira gitaru... Čarobno! – pohvalila ga je Severina, opisujući kako svake večeri u ruke uzme instrument koji su ponijeli na putovanje i dugo u noć svira – samo njoj. U tom trenutku u pozadini smo začuli i Milanov glas kako joj nešto šapuće:

– Ajme, što mi je sada rekao? Dobila sam najveći kompliment u životu. Rekao mi je: “Volim te više od aviona!”... A avioni i pilotiranje su dosad bili njegova najveća ljubav – prepričala nam je preko ušiju zaljubljena pjevačica. Par je, naime, upravo na tom rajskom otoku proslavio i prvih mjesec dana veze, 11. siječnja 2011., dana za koji su numerolozi tvrdili da je bio najsretniji dan ove godine. No Severini i Milanu ne trebaju zvijezde i astrolozi, oni su svoje zvijezde pronašli – imaju jedno drugo.

Feljton: Fenomen Severina, koji je prošlog tjedna izlazio u tiskanom izdanju Večernjeg lista, možete čitati na službenim stranicama Severine - SeveFanClub.

Komentara 154

CI
cici14
21:55 15.01.2011.

Hm Gonite se drogiči. Celo selo vole belo, a Seva vozi nizbrdo i dodaje gas. Više nije vrijedna ni komentara.

Avatar emilsali
emilsali
08:34 16.01.2011.

Volim te je Druga po redu recenica koju, kao klinci, naucimo da izgovaramo na engleskom jeziku. Prva je \"Jebi se!\".

TU
turbina
06:25 16.01.2011.

.....OVO JE ČLANAK O SRPSKOJ KURVI I NEKOM PRAVOSLAVNOM OPANČARU KOJI IMA AVION!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije