Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošao u klub

Severina promovirala DVD s turneje i knjigu 'Backstage'

Severina
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/17
09.12.2014.
u 23:35

U par momenta sam pomislila "jesam li to stvarno ja", rekla je megahit-zvijezda

U kinu Cineplexx pjevačica Severina Vučković promovirala je svoj DVD s prošlogodišnje turneje "Dobrodošao u klub", točnije snimku njenog velikog zagrebačkog koncerta. Na svečanoj premijeri pjevačica je ujedno prezentirala i knjigu "Backstage" autorice Vedrane Vasić koja je pratila popularnu Seve na koncertima i bilježila zbivanja iza pozornice. A nakon odgledanog koncerta i sama Severina kaže da se zapitala tko je ta osoba s pozornice. 

- U par momenta sam pomislila "jesam li to stvarno ja". Sjećam se dok sam ležala u bolnici i imala 25 kila više nego sada i trebala se poroditi da sam vidjela spot za pjesmu "Gas, gas" i mislila se: "Što je tebi ženo bilo tada?". A sada gledajući koncert, naročito u bržim pjesmama, mislim se odakle dolazi to ludilo. Koji se to botun upali da ima i ludila i djevojčice i muškarca i žene? Ma svega ima tu - izjavila je Severina.   

Promociju DVD-a i knjige nisu propustile ni Iva Balaban, Andrea Čermak i suprug Hrvoje, Iva Balent, Maja Cvetković, Antea Kodžoman...  

>> Severina i Aleksandar družili se s Bregovićem u Beogradu

>> Hoće li Severina i Učiteljice s pjesmom Generale nadmašiti Uno momento?

Komentara 2

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
10:38 10.12.2014.

tko još neće objaviti knjigu??? kladim se da je ona starleta koja ne zna složiti dvije rečenice sljedeća...

HA
hammer
12:52 11.12.2014.

Ovo je strahota matere mi moje....pa ona se prije cca 10 godina prašila sa Lučićem na jahti a sada unazad nekoliko godina prosipa mudrosti u različitim medijima ( od političkih do moralnih ili nedajbože edukativnih ) a efektivnog mozga za takve radnje ima vrlo malo.U jednom društvu sam čuo priču dok je hodala sa Vargekom ( onaj WGW vlasnik ) i ide ovako: Na nekakvom obiteljskom ručku ili druženju nešto se komentira a ona valja gluposti jednu za drugom i uvjerena je kako je jaaaako pametna njena svaka izjava a ovi umiru od smijeha ( iole inteligentniji iz tog društva )....eto to je naša super zvijezda...ma razumijem da toga ima i po vani ali dajte više skinite ju sa dnevnog izvještaja i pozabavite se malo sa ozbiljnijim umjetnicima iz hrvatske.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije