Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena pjevačica

Severina pozirala u bundi zbog koje su se neki zapitali nosi li ispod išta: Zima nikad nije bolje izgledala

Foto: Iva Perinčić i Matea Smolčić Senčar
1/43
13.01.2024.
u 20:10

Severina Vučković objavila je zanimljivu fotografiju na Instagramu i iznenadila pratitelje zavodljivim outfitom.

Glazbenica Severina Vučković na društvenoj mreži Instagram ne prestaje uveseljavati svoje vjerne obožavatelje. Često ih zna objavljivati zanimljive fotografije iz privatnog života, a one njezinih modnih kombinacija rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim. Tako je bilo i ovog puta kada je atraktivna Splićanka objavila niz fotografija kako pozira u smeđoj bundi crvenim lakiranim štiklama na špic i crnim hulahupkama. - Zima, zima. E pa što je, ako je zima nije lav - napisala je lijepa 51-godišnjakinja, a mnogi bi se složili da su za nju godine samo broj. - Zima nikad nije bolje izgledala - napisao je voditelj Dalibor Petko, a njezina Instagram objava prikupila je više od 12 tisuća lajkova. 

- "Nevjerojatna", "Top si i predivna", "Ne boji se zime onaj tko je zdrav", "Kao Hurem", "Seksi Seve", "Goriš" - samo su neki od komentara vjernih Severininih obožavatelja. Severina, jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica iznenađuje svoje vatrene obožavatelje zavodljivim prizorima, a tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj sjedi na prozoru u kućnom ogrtaču pa se prisjetila jednog poznatog stiha, inače svog omiljenog glazbenika i kolege pokojnog Đorđe Balaševića. - "...a napolju mraz i magla i zima. A napolju  mrak, al' ovde sve štima..." - napisala je u opisu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

VEZANI ČLANCI:

 


Podsjetimo, Severina u svojoj karijeri ima brojne hitove. No, bez obzira na to što su neke njezine pjesme fanovima među omiljenima, ne izvodi ih sve na koncertima. Neke jednostavno preskače zbog ograničenog vremena, a kako je otkrila, za druge ima poseban razlog. - Ne pjevam pjesme s albuma Severgreen jer su izašle 2004. kad je netko pustio van onaj nesretni filmić.

Te pjesme me sjećaju na taj period pa sam ih 'izbrisala' iz glave. Zato ne pjevam Broš. I ne pjevam pjesme s albuma Moja stvar iz 1996. jer mi je, dok sam snimala album, umro otac. Ne pjevam više ni Rođeno moje jer me podsjeća na period kad su mi uzeli sina - priznala je u intervjuu za Journal.hr. 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 5

Avatar Čobanka
Čobanka
21:57 13.01.2024.

ja ipak nosim grudnjak ispod bunde

Avatar Moodleen
Moodleen
21:26 13.01.2024.

Pjevačica? Bez "j".

PR
prajdali100
21:05 13.01.2024.

Odavno znamo kakva je situacija i kad nosi i kad ne nosi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije