Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDOVICA ILI MLADA?

Severina podijelila fanove na Instagramu

Severina
Foto: Instagram/Severina
1/5
10.10.2016.
u 17:38

Budući da je imala veo preko lica, neki su pratitelji napisali kako ih podsjeća na udovicu, a bilo je i onih koji su pomislili da se opet udaje.

Severinu Kojić na Instagramu prati gotovo 600 tisuća ljudi, pa stoga ne čudi što svaka njena objava pobudi veliki interes pratitelja, koji je obasipaju likeovima i komplimentima. Severina je više puta naglasila koliko je sretna što je ušla u obitelj Kojić, a to je i pokazala posljednjim objavama. Prvo je u subotu čestitala rođendan svom svekru, folk pjevaču Draganu Kojiću-Kebi, te naglasila kako je "najbolji svekar na svijetu". Zatim je za njega i navijala u srpskoj verziji emisije "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj je Keba imitirao Freddieja Mercuryja iz spota "I Want To Break Free", u kojem je pokojni vođa grupe Queen bio odjeven kao žena.

Zvonili ste milorde?

Severina je zatim sve oduševila, ali i zbunila posljednjom fotografijom na kojoj pozira odjevena u crno-bijelu haljinu. Budući da je imala veo preko lica, neki su pratitelji napisali kako ih podsjeća na udovicu, a bilo je i onih koji su pomislili da se opet udaje. Pjevačica je svoju kombinaciju komentirala s "You Rang M’Lord?", aludirajući na poznatu BBC-jevu seriju.

 

You Rang, M'Lord? #dress #proenzaschouler #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

>>Severina nakon što je pogledala svoj video: Zatvarala sam oči od srama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije