Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ptuju

Severina otvorila, a Nives Celzijus koncertom zatvorila najveći slovenski karneval

nives celzijus
Foto: PR FOTO
1/5
18.02.2015.
u 18:05

Sinoć je nastupila na Kurentovanju u Ptuju – najvećem slovenskom fašniku pred nekoliko tisuća ljudi

Zaposlena Nives Celzijus ne miruje ni trenutka i svojim energičnim radnim tempom iz dana u dan osvaja novu publiku. Sinoć je nastupila na Kurentovanju u Ptuju – najvećem slovenskom fašniku pred nekoliko tisuća ljudi. Ovaj karneval svojim koncertom otvorila je Severina prije deset dana, a Nives nije skrivala koliko je počašćena što je baš ona odabrana da svojim koncertom zatvori ovakvu zabavnu manifestaciju.

– Slovenska publika i ja već nekoliko mjeseci osvajamo jedni druge. Na Kurentovanju tradicionalno već godinama nastupaju najveće zvijezde iz regije tako da moram priznati da me iznenadila količina pozitivne vibre koja me dočekala u šatoru. Publika me izvrsno prihvatila i mislim da je ovo izvrstan pokazatelj da itekako imam čime zabaviti publiku i u Sloveniji, istaknula je Nives.

Osim Severine na otvaranju i Nives na zatvaranju karnevala, na Kurentovanju su dosad, dan po dan nastupili sljedeći izvođači: Gibonni, Prljavo Kazalište, Neda Ukraden i Ivan Zak. – Moram priznati da ni sama ne bih mogla odabrati bolje društvo – kaže provokativna Nives Celzijus.

>>Nives otkrila zašto ju je Kolinda pozvala na inauguraciju

>>Severina: Ovo je moj najbolji način za vraćanje tijela u ravnotežu

Komentara 5

MO
morman1
19:19 18.02.2015.

jel se to samo meni ici ili ona nema sluha ali uopce?!?

HU
humperlein
18:19 18.02.2015.

bolja od seve buahahahah

RI
RI813
21:38 18.02.2015.

ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije