Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro došao u šoubiz

Severina otkazala suradnju Ivoni Brnelić, posao dala drugoj ekipi

severina (1)
Foto: Pixsell
1/3
10.03.2013.
u 14:00

– Ovo se najbolje može opisati riječima – dobro došao u šoubiznis. To je život. Ništa se dramatično nije dogodilo. Severina je odlučila da me neće angažirati – pomalo ironičnim tonom rekla nam je Ivona Brnelić.

Kada je u siječnju objelodanila da se sprema na koncertnu turneju “Dobrodošao u klub”, Severina Vučković kao koreografkinju turneje najavila je poznatu riječku plesačicu Ivonu Brnelić, kreatoricu zaraznih plesnih koraka za pjesmu “Italiana”.

Splitska pjevačica izjavila je da će zbog priprema mjesec i pol dana živjeti u Rijeci, da će ondje uz nju cijelo vrijeme biti i jednogodišnji sin Aleksandar. No, od preseljenja u Rijeku i suradnje s bivšom plesačicom Tine Turner ipak ništa. Naime, umjesto plesača Ivone Brnelić, sa Severinom će na pozornici biti samo plesni ansambl “Maestro” pod vodstvom koreografa iz Slovenije Anžea Škrubea, kojeg je doveo umjetnički voditelj Severinine turneje, poznati slovenski kazališni redatelj Tomaž Pandur. Prvotno je i bilo najavljeno da će se Ivonine plesne snage udružiti s Anžeovima, no Riječanka i članovi njena plesnog tima, iako ih je sama vladarica estrade predstavljala kao sigurne suradnike scenskog i glazbenog spektakla kojim će na proljeće obići Hrvatsku i regiju, ipak su ispali iz priče. Što se dogodilo, pokušali smo doznati od samih sudionika.

– Ovo se najbolje može opisati riječima – dobro došao u šoubiznis. To je život. Ništa se dramatično nije dogodilo. Severina je odlučila da me neće angažirati – pomalo ironičnim tonom rekla nam je Ivona Brnelić te nas za detaljnije objašnjenje slučaja uputila na redatelja Tomaža Pandura. Severinin menadžer Tomica Petrović tvrdi da je odustajanje od već najavljenih suradnika normalna praksa kod postavljanja velikih projekata.

- Imali smo raznih ideja i puno opcija za turneju i, kad smo došli u finalnu fazu, odlučili smo tko će biti angažiran. I Ivona Brnelić bila je na našim sastancima tako da je i ona bila jedna od opcija – kaže Petrović te nas uvjerava da nastala situacija nije izazvala zlu krv između Ivone i Severine, koje su inače i prijateljice.

– Nema tu tko što kome zamjeriti! S Ivonom ćemo sigurno i dalje surađivati na nekim drugim projektima. Volimo je i draga nam je – kaže Petrović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije