Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA U MUŠKOM WC-U

Severina oduševila obožavatelje provokativnim fotkama

Severina
Foto: Instagram
1/4
27.12.2014.
u 13:37

Na nekim fotkama pozirala je s Andreom i Hrvojem Čermakom

Nakon niza obiteljskih fotografija sa sinom Aleksandrom, Severina je svoje obožavatelje na Instagramu počastila malo provokativnijim fotkama.

Megahit zvijezda domaće estrade fotkala se tijekom sinoćnjeg izlaska, između ostalog i u muškom WC-u, a na nekim fotkama pozirala je s Andreom i Hrvojem Čermakom.

- Girls just want to have fun... - napisala je uz jednu od njih.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>> Ovako kraljica estrade čestita Božić

>> Severina i njen mali gospodin dočekali Božić u svečanom izdanju

Komentara 26

HR
hrc001
14:05 27.12.2014.

Neznam tko je jadniji novinar bez ideje ili sponzorusa koja se probila zahvaljujući redaljkama po Salunu itd.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
14:14 27.12.2014.

stvarno mi je žao te žene... a još više mi žao jadnog djeteta koje će brzo narasti, i kojem će vrlo brzo školski kolege gurati pod nos "mamine uratke na internetu"... ne razmišlja ona o tome, nažalost.

ML
Mlad75
14:34 27.12.2014.

zanimljivo,....u Slavoniji su oduzeli mladom bračnom paru djete čim se rodilo jer su im rekli da se ne znaju brinuti za dijete, znači unaprijed su to već naši revni djelatnici socijalne službe zaključili......a ovdje vidimo revnu majku koja se opija , slika u muškom wc-u, javno iskaziva svoj sumnjivi moral, a novinari je prestavljaju kao najbolju majku.....pokazatelj da se naše službe vode financijama kad razmatraju tko može skrbiti o djetetu....jeruz ovakvo ponašanje, konzumiranje alkohola i ko zna čega sigurno nije rezultiralo time da se mali Aco ujutro probudio uz brižnu i naspavanu majku koja je već pripremila doručak svome djetetu.......žali bože države, a i žene koja po noći razuzdano tulumari, a drugi dan tvrdi kako je najbolja majka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije