Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par

Nakon njega nije dugo trebalo da i Severina učini isto!

severina
Foto: Instagram
1/7
12.05.2015.
u 07:15

Nakon što je Severinin novi dečko Igor Kojić prvi objavio zajedničku fotografiju na svom Instagramu nije dugo trebalo da i pjevačica učini isto

Nešto više od tjedan dana prošlo je od kada je Igor Kojić objavio prvu fotografiju trenutačno najpoznatijeg balkanskog para.

Na isti potez jučer se odlučila i Severina. Na svom Instagramu pjevačica je objavila fotografiju koja prikazuje nju u prvom planu, dok iza nje stoji muškarac kojem se vidi samo pola lica. No to je bilo sasvim dovoljno da njezini obožavatelj zaključe da je riječ o nogometnom menadžeru i bivšem nogometašu Igoru Kojiću.

– Ljubav se ljubavlju vraća, volimo se volimo – napisala je pjevačica pored fotke novog para i zaradila brdo pozitivnih komentara, ali i pitanja.

– Zašto ga skrivaš, Severina? Pokaži ga svima i reci im koliko ga voliš. Ljubav se ne može sakriti. Ti zaslužuješ ljubav –  napisala joj je jedna obožavateljica.

Inače, Severina Vučković i Igor Kojić svoju romansu koja traje od veljače priznali su tek nedavno. Iako se pisalo kako je njihova ljubav samo farsa, sudeći prema fotografiji, oni zaista uživaju u iskrenoj ljubavi.  Neka im je sa srećom!

>>Igor Kojić: Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža

>>Igor na Instagramu objavio prvu zajedničku fotku sa Severinom

Ključne riječi

Komentara 14

KL
Klarahrv
08:01 12.05.2015.

Super da ste objavili takvu vaznu vijest. Vec sam bila zabrinuta zasto nemamo najnovije informacije o Severini.

DU
Deleted user
08:10 12.05.2015.

U ime točnoga, pravodobnoga i objetivnog izvješčivanja javnosti zamolio bih dičnu novinarku Miu Buvu da nam priopći i ključnu činjenicu - koji je po redu Severinin "dečko" taj nesretnik Kojić Igor? Nesretnik zato što se, po naravi stvari, neće predugo zadražati na toj prestižnoj funkciji, Po vjerovanju širokih pučkih slojeva mogao bi biti u nizu između 35. i 40. Inače to je put kojim bismo trebali krenuti svi mi natražnjaci i zatucanci kojma su mračnjaci popovi isprali mozak tvrdnjom da su brak i obitelj svetinje. Hvala velikoj progresivki i emancipatorici Severini što nama neprosvijećenima otvara oči. Još samo čekamo da takvu njezinu ulogu potvrdi i učena dr. M. Krizmanić da da budemo mirni.

KA
kantajz
09:09 12.05.2015.

haha nevjerovatna je. i preko mrtvih da bude u trendu.a ništa ubijam se po pornhube čekajući njezin novi uradak.molim čitateljstvo ako šta izađe daa obavijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije