Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se i ona

Severina o inicijativi 'U ime obitelji': To je manipulacija!

'10.12.2012., Zagreb - Promocija Glorije Glam, Severinine nove pjesme Dobrodosao u klub i novog albuma Plavog orkestra u Pepermintu. Severina.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
13.06.2013.
u 18:18

Ne želim vjerovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču. Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju, tvrdi Severina

Pjevačica Severina, poznata po komentiranju aktualne situacije u Hrvatskoj, napokon se oglasila i rekla što misli o zahtjevu inicijative "U ime obitelji" koja traži da se u Ustav uvede odredba kako je brak životna zajednica između muškarca i žene. Severina tvrdi kako taj zahtjev nema nikakve veze s obitelji.

– Plaše me loše i netolerantne namjere. Plaši me primjerice zahtjev za referendum koji je nazvan "U ime obitelji", a koji s obitelji nema nikakve veze. Svima treba biti jasno da je ovdje riječ o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je obitelj ugrožena, a sve da bi se nekome drugome nanijelo zlo, kako bi taj drugi postao građaninom drugoga reda. Ne želim vjerovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču. Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Dapače, mislim da je divno živjeti u zemlji koja poštuje sve vjere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se cijelo društvo osjećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj – napisala je Severina na svojoj Facebook-stranici.

>> Severina u Knez Mihajlovoj zbrajala zaradu od sladoleda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije