Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra na pijesku

Severina na Maldivima uživa uz sina Aleksandra

severina
Foto: Facebook
03.02.2014.
u 16:22

Seksepilna Severina i dalje uživa na Maldivima. Tamo vrijeme provodi sa svojim sinom, pa je danas objavila fotografiju na kojoj leži na bijelom pijesku...

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
20:19 03.02.2014.

Meni je jasno da je ovo promotivni članak i da vi morate zaradit za svoju plaću, ali ovakvi članci su jednostavno tužni. Ukoliko kao društvo prihvaćamo ovo kao hranu za nesretnike koji kopaju po kantama smeća dotakli smo dno. Ja stvarno nemam ništa protiv što Severina ima novaca da ode na Maldive i tamo provede tjedan dva. Hvala Bogu, nek ima. Samo se nadam da će se naći neki novinar koji će povezati ove fotografije sa slijedećim Severininim "socijalno osjetljivim" performansom. Ja sam svjestan da postoji publika koja se hrani sapunicama i životom nazovi zvijezda, ali tim je više imperativ iole ozbiljnog novinarstva da se suprostavi takvim trendovima, a ne da ga podupire zbog trenutne materijalne koristi.

SM
smrad
18:51 03.02.2014.

Ovaj članak u večernjaku ima smisla jedino ako se radi o plaćenom oglasu. Dosta više tog jeftinog šunda.

LN
Lovac_na_MILFace
18:52 03.02.2014.

jako bitna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije