Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Severina: Moja desna noga kao da prati Svjetsko nogometno prvenstvo

severina
Foto: Facebook
1/3
19.03.2014.
u 08:16

Severina se oglasila, po prvi put nakon operacije prednjeg križnog ligamenta. Za Story je otkrila u kakvom stanju je sada njezina desna noga te kako je prošla operacija...

Severina se oglasila, po prvi put nakon operacije prednjeg križnog ligamenta. Za Story je otkrila u kakvom stanju je sada njezina desna noga te kako je prošla operacija.

- Prošla sam cijelu turneju, koreografije, probe i ništa. Neke stvari strpljivo čekaju i dođu kad im se najmanje nadaš. To valjda znate i iz priča o ljubavi… Moja desna noga prvi je put pokleknula početkom ljeta 2006., taman kad sam trebali krenuti na ljetnu turneju, otišla je zglobna košćica. Četiri godine nakon toga, 2010., na stageu sam skakala s podesta bubnjara (kunem vam se, to sam napravila 200 puta) i tad mi je puknuo meniskus pa sam načela prednji križni. Evo, i sad 2014., hm, moja desna noga kao da prati Svjetsko nogometno prvenstvo i operiram je svake četiri godine. Operacija je prošla izvrsno, zahvaljujem docentu Damiru Hudetzu, izjavila je Severina.

Pjevačica se trenutno rehabilitira, a kako joj je operirana i hrskavica, potpuni oporavak uslijedit će tek za nekoliko mjeseci. - Šest tjedana moram nositi štake jer su mi, osim prednjeg križnog ligamenta, operirali i hrskavicu, a onda još nekoliko mjeseci do potpunog oporavka. S trenerom Edinom Mehmedovićem imam uobičajene treninge. Svima im od srca zahvaljujem. Lakše mi je jer mi društvo pravi i moj prijatelj Petar Trbović, koji je kod njih na rehabilitaciji potkoljenice. Zafrkavaju nas da smo sredili noge od puno šopingiranja, zaključila je glazbenica.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Severina poput školarke pokazala kako joj sve savršeno pristaje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije