Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje

Severina ipak popušta, Milan Popović moći će sina češće viđati

severina
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
26.09.2013.
u 10:00

Nisu davali izjave, no srpski kralj bakra je, doznajemo, sretan zbog postignutog

Prvo ročište na kojem se Severina Vučković i otac njezina djeteta Milan Popović nastoje dogovoriti o skrbništvu nad jednoipolgodišnjim Aleksandrom jučer je održano u Zagrebu na Općinskom građanskom sudu. Srpski kralj bakra na ročište je stigao taksijem 15-ak minuta prije 9 sati, odjeven u plavo odijelo, a u pratnji mu je bio odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.

Problematična vrata

Pjevačica je pak stigla nekoliko minuta prije početka ročišta. Dovezao ju je njezin menadžer Tomica Petrović, a odvjetnica Jadranka Sloković čekala ju je pred vratima. Severina, koja je bila elegantna u crnoj uskoj haljini i cipelama s visokom potpeticom, ljubazno se nasmiješila novinarima, a potom za ruku uhvatila svoju odvjetnicu s kojom je ušla u zgradu suda. Ročište je za javnost, s obzirom na to da se ipak raspravlja o maloljetniku, bilo zatvoreno, a kada su nakon tri sata izašli iz suda, nitko od sudionika nije htio davati izjave.

Milan Popović prvi je napustio zgradu, i to sa širokim osmijehom na licu jer je pri izlasku zapeo za vrata pa se sam sebi smijao na nespretnosti. Odvjetnik Pavasović Visković samo je kratko dobacio da je postupak tajan te da ne smije davati izjave.

Kako doznajemo, razloga za osmijeh Milan je imao i mimo zapinjanja za vrata. Navodno je ročište išlo u njegovu korist i Milan bi sina Aleksandra trebao normalno viđati u dogledno vrijeme.

Susret oca i sina

Nekoliko minuta poslije Milana i Severina je izašla iz zgrade, poprilično ozbiljna i suzdržana.

– Obje strane poštovat će dogovor da ne iznose detalje u javnost. Sljedeće ročište bit će u prosincu – samo je kratko rekla Sloković.

Na jučerašnjem ročištu trebali su svjedočiti i stručnjaci iz Centra za socijalnu skrb koji su prošlog tjedna pozvali Severinu i Milana na razgovor radi procjene njihovih roditeljskih sposobnosti. Upravo je njih Popović zamolio da mu omoguće da nakon dva i pol mjeseca vidi sina, što mu je Centar i omogućio. Sin i otac susreli su se u utorak u prostorijama Centra, a maleni Aleksandar stigao je u pratnji Severinine mame i njezina menadžera Tomice Petrovića. Prema riječima očevidaca, dječak je tati pohitao u zagrljaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije