Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
perwoll fashion.hr

Severina i Lejla – Aleksandrine super maskote

severina (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
16.10.2013.
u 23:41

Lejla Šehović i Severina podrška su ideji modne ženstvenosti A. Dojčinović

Perje je letjelo već na samom početku revije Aleksandre Dojčinović inspiriranom Opel Adamom,  kojom je večeras na zagrebačkom velesajmu počeo 15. Perwoll Fashion.hr! I to jako šareno, jer je popularna dizajnerica odlučila trendi crnu boju začiniti vedrinom koja više paše njezinu svjetonazoru, zbog čega uostalom žene i vole inu modu. Crnu modnu klasiku, obične ili jako elegantne uske suknje, dopunjene bluzama i jaknicama, dizajnerica je "poremetila" šarenim perjem, otvarajući put bojama koje idu sve do bjeline u kojoj završava kolekcija i revija.

No, kaže se da perje leti i kad vlada neka napeta situacija, što se i dogodilo kad je u dvoranu kročila Severina u društvu s Lejlom Šehović. Znali smo da će biti promotorice nove Aleksandrine kolekcije, ali ne i što će odjenuti. Fotoreporteri su "klikali" kao ludi, Severina se smiješila, a Lejla ju je - odjevena u zelenu baršunastu haljinu s crnim naramenicama, kakvu smo čas poslije vidjeli na pisti - pustila u prvi plan. Jasno je rečeno da Severina ne daje izjave. Bijelu čipkastu haljinu Aleksandre Dojčinović pokrivao je golemi Pradin ogrtač narančaste boje. Na glavi joj kruna Dolcea i Gabbane. I krupne naušnice križne konstrukcije iz iste su D&G radionice. Blijede cipelice s majušnim otvorom za prstiće Givenchyjeve su. A torbica je Aleksandrina. Podsjetilo nas je to na činjenicu da su nam se najviše svidjele Aleksandrine torbice nalik na spoj dviju kutijica različite veličine.

Dizajnerica nas nije oborila s nogu. Ali znamo zašto nam stilistica HRT-a Nataša Svekler kaže da je smatra ženom godine! Fantastična je to energija, sva okrenuta modnoj ženstvenosti, sjajnog smisla za biznis, a opet, "simpatična, draga, fina, ona koja zna raditi modu za žene" kako večeras reče voditeljica Barbara Kolar koja također nije davala izjave, ali samo ne one koje bi otkrile koliko je točno smršavjela, što je novinare jako, ali uzalud, zanimalo.

Aleksandra je u kolekciji na putu od crnog do bijelog, eksperimentirala peplumom, volanom kojeg je sa standardnog mjesta – sa struka – selila gore i dolje, vrlo uspješno! Volim volane, rekla je, i našla im nove puteve. Parovi se volana poput skija spuštaju okomito od ovratnika do ruba haljine, ili sa struka (točkastih) pin-up suknji u dubinu. Penju se i uz leđa, ili spuštaju na rub suknje koja ima midi dužinu, jer figuru čini osobito visokom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije